Leon, încă o victorie în fața bolii! Imagini emoționante cu băiețelul lui Kamara, în timp ce vorbește cursiv și conjugă verbe VIDEO | Demamici.ro

Leon, încă o victorie în fața bolii! Imagini emoționante cu băiețelul lui Kamara, în timp ce vorbește cursiv și conjugă verbe. Leon, băiețelul lui Kamara, continuă să facă progrese. În vârstă de 5 ani acum, primii pași în viață nu au fost deloc ușori pentru el, și nici pentru părinți.

Născut cu tetrapareză spastică, o formă de paralizie cerebrală, din cauza unei grave erori medicale, părinții copilului nu s-au ferit să ceară ajutor pentru a-și putea trata copilul la clinicile de specialitate din străinătate.

Astăzi, micuțul Leon a reușit să facă noi progrese. Deși drumul spre vindecare rămâne în continuare unul lung, schimbarea în bine este mai mult decât evidentă.

Kamara s-a filmat alături de băiețelul lui, iar imaginile au reușit să emoționeze mulți oameni, în special pe cei care îi cunosc povestea.

În filmuleț, Leon comunică de minune cu tatăl lui și, mai mult, reușește să conjuge în mod corect mai multe verbe.

„Bravo, felicitări! Suflet de copil deștept și frumos! Multe felicitări părinților pentru răbdarea acordata acelui copil minunat! Dumnezeu să vă binecuvinteze!”, a scris cineva în comentarii.

Recent, artistul a mai declarat că Leon mai are nevoie de încă 100.000 de euro pentru a putea plăti o nouă intervenție extrem de costisitoare, într-un spital din străinătate. Până acum, fiul artistului și al fostei sale partenere, Oana, a suferit mai multe intervenții chirurgicale cu celule stem.

Leon a fost născut prematur, la doar 36 de săptămâni, dintr-o greșeală medicală

„Oana trebuia să nască prin cezariană. Un doctor iresponsabil de la Spitalul Municipal din Constanța a obligat-o să nască natural, înainte de termen, la opt luni, deși nimic nu indica faptul că venise momentul.

Nu i se rupsese apa, nu avea contracții. Eu nu eram în țară, iar Oana plecase cu sora ei și cu cumnatul la mare, pentru o zi. Acolo s-a întâmplat totul. Ea s-a prezentat la spital doar pentru că avusese o sângerare. Nu avea voie să nască natural, pentru că e mică în bazin, iar doctorul care-i monitorizase sarcina în București îi interzisese acest lucru.

Acel doctor iresponsabil din Constanța a obligat-o să rămână în spital și a lăsat-o singură să nască natural, cu moașa. Ei i-au rupt apa, ei i-au făcut injecție pentru dilatare și o incizie. Ea le-a spus că nu are voie să nască natural, dar doctorul a insistat.

Leon avea trei kilograme când s-a născut și i-au dat nota 9. Cum să-i dai nota nouă unui copil născut la 8 luni, căruia i-ai forțat nașterea? El era perfect sănătos.

Născut la 8 luni, nu l-au pus la incubator. I l-au lăsat Oanei în salon. A fost pusă să se mulgă într-o cană și apoi să îl alăpteze. Leon a făcut o detresă și abia apoi l-au pus la incubator, ceea ce trebuiau să facă de la început, pentru că plămânii săi nu erau suficient de dezvoltați, a povestit Kamara, într-un interviu, despre situația fiului său.

Vezi si: Baietelul lui Kamara, progres miraculos. Leon a reusit sa se ridice singur VIDEO | Demamici.ro

Vezi si: Leon si Kamara, suflete pereche. Baietelul bolnav al artistului a fost supus la cea de-a 5-a interventie VIDEO | Demamici.ro

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

3 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

2 săptămâni