Laura Cosoi, aniversare de 3 ani pentru Rita. Top 3 cadouri inedite alese pentru fetița cea mare a familiei | Demamici.ro

Laura Cosoi, aniversare de 3 ani pentru Rita. Top 3 cadouri inedite alese pentru fetița cea mare a familiei. Laura Cosoi este de trei ani mamă, iar Rita, fetița ei cea mare, este cea care a făcut-o să cunoscă pentru prima dată bucuria maternității.

Îndrăgita actriță și-a serbat de curând minunea de fetiță și aniversarea celor trei anișori de viață. Rita a avut parte de o petrecere la care orice copil ar visa și, cel mai important, alături i-a fost și surioara ei mai mică, Vera.

Mămica Laura Cosoi s-a ocupat îndeaproape de organizarea petrecerii fetiței sale, iar proba de creativitate s-a dat, cu siguranță, la alegerea cadourilor.

„Au trecut 3 ani de când Rita pur și simplu ne luminează viețile. Este bună și senină, veselă, specială, curajoasă și înțeleaptă. Învățăm atât de multe lucruri de la ea în fiecare zi că uneori uităm că are doar 3 ani.

Rita buna, copilul nostru pace, lumină din lumină, îți mulțumim că ne-ai ales! Ești surioara pe care oricine și-ar dori să o aibă!”, a scris Laura Cosoi.

Însă nu doar petrecerea a fost singura surpriză pentru micuța Rita. Părinții Laura și Cosmin Curticăpean i-au mai pregătit alte 3 surprize. Ce-i drept, pe unele le va descoperi ceva mai târziu, însă emoțiile vor fi cu atât mai mari.

„De ziua ta ți-am pregătit o petrecere, o trambulină, un ierbar, prima pușculiță, un curs de balet și un film pe care-l facem an de an și pe care ai să-l primești la 18 ani! Să nu uiți că visele se îndeplinesc și că tu poți orice, da?! 🤍

La multi ani, Rita bună! Te iubim și îți vom fi alături pentru totdeauna! 💕

mama, tata și Vera”, este continuarea mesajului emoționant transmis de Laura Cosoi pe pagina ei.

Alături de altă fotografie în care apar împreună, actrița a publicat o altă urare emoționantă: „Nu știu dacă poate cineva să te iubească atât de pur și de intens precum o face un copil… toată viața am să-ți mulțumesc că ne-ai ales, Rita bună! Să fie Dumnezeu cu tine în tot și în toate! La mulți ani, rază de soare!”.

Laura Cosoi, despre ziua in care a nascut-o pe Rita

Laura Cosoi a devenit mama pe 11 iunie 2018. In zorii zilei, actrita si-a tinut pentru prima data la piept fetita pe care a adus-o pe lume pe cale naturala.

„Cand a venit Rita pe lume, toata viata noastra, a capatat sens! Mi-au pus-o pe abdomen, iar ea, usor-usor s-a ridicat pana la san – cand inca avea cordonul legat. O tineam la san si inspiram mirosul acela – cel mai frumos din lume – de bebelus nou-nascut!

Iata ce ne-a adus noua ziua de 11 iunie, dis-de-dimineata, la 5.36 de minute, o dimineata de luni, asa cum i-a placut Ritei sa vina pe lume – o fetita de nota 10, dupa cum au apreciat medicii. Noi nu avem insa o nota pe care sa o acordam fetitei noastre, din simplul motiv ca experienta pe care ne-a daruit-o este nepretuita si, datorita ei, suntem completi”, a scris Laura Cosoi pe blogul ei.

Laura Cosoi nu pozează în mama perfectă. Își lasă fetița pe tabletă

Laura Cosoi nu pozează în mama perfectă. Își lasă fetița pe tabletă: „Între copii și telefoane/ tablete există o atracție naturală!” Într-o eră a digitalizării masive și a dezvoltării uluitoare a tehnologiei, este tot mai greu să ne ținem copiii departe de gadget-uri. Influența negativă a ecranelor a fost dovedită în numeroase studii. S-a ajuns chiar să se vorbească despre un așa zis autism virtual, cauzat de expunerea excesivă a copiilor la ecrane.

Laura Cosoi a abordat această temă dificilă pe contul său de Instagram. Actrița nu i-a interzis Ritei accesul la tabletă sau telefon, însă fetița cea mare a Laurei știe că trebuie să respecte anumite reguli când vine vorba despre gadget-uri. Rita are voie să stea pe tabletă o perioadă limitată de timp, niciodată la masă sau înainte de somn. Mai mult decât atât, părinții sunt cei care îi selectează conținutul, astfel încât micuța are acces doar la jocuri menite să-i stimuleze inteligența.

Laura Cosoi: „Mi se pare că între copii și telefoane/ tablete există o atracție naturală! Dacă i-am lăsa, ar fi în stare să stea ore întregi cu ele în față. Există, bineînțeles, avantaje evidente și în afara faptului că stau cuminți.”

Citeste mai multe AICI.

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

o zi

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

5 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni