Kim Kardashian și Kanye West divorțează, dar au toate șansele să rămână o familie pentru copiii lor| Demamici.ro

Kim Kardashian și Kanye West, cel mai titrat cuplu din showbizul de peste Ocean, plănuiesc să pună capăt căsniciei lor în 2021, după 6 ani de mariaj și patru copii împreună.

Deși informația nu a fost confirmată oficial, publicațiile străine au dezvăluit deja detalii privind separarea dintre cei doi și anumite probleme de cuplu care i-ar fi condus către această ruptură.

Kim Kardashian și Kanye West au atras mereu lumina reflectoarelor asupra lor, fiind percepuți nu doar ca un model de cuplu.

Kourtney a păstrat și ea o relație bună cu fostul ei partener.

Pentru Kardashian, familia a ocupat mereu primul loc, iar Kanye West s-a dovedit a fi și el un tată și un familist convins.

Totuși, în ciuda divorțului, șansele ca cei doi să rămână o familie și să petreacă Sărbătorile în continuare împreună, de dragul copiilor, sunt destul de mari.

Co-parentingul s-a dovedit a fi în ultima perioadă una dintre metodele cele mai bune pentru copii, în cazul unui divorț, iar Kim Kardashian are exemplul perfect chiar de la sora ei mai mare, Kourtney.

După o relație tumultoasă de ani buni, cu împăcări și despărțiri repetate cu tatăl copiilor ei, Scott Disick, de dragul celor trei copii pe care îi au împreună.

„Simt că povestea mea îi poate inspira și pe alți părinți care, deși nu se mai înțeleg pe plan personal, pot rămâne o echipă în continuare pe alte planuri: în relația cu copiii lor sau chiar și pe plan profesional, dacă sunt nevoiți să mai lucreze împreună. Nu e nimic rușinos, oamenii trebuie să înțeleagă acest lucru”, declara Kourtney într-un interviu pentru Today.

Kim Kardashian, către Kanye West: „Ești cel mai bun tată”

Problemele din cuplul Kardashian – West au început din 2020 și a culminat cu decizia artistului de a se muta în izolare singur, la ferma pe care o deține în Wyoming.

Chiar și așa, bruneta nu a contestat niciodată calitatea de tată a artistului și i-a mulțumit pentru implicarea lui, chiar și atunci când lucrurile nu mergeau roz între ei.

„La mulți ani de Ziua Tatălui pentru cel mai bun tată! Îți mulțumesc pentru fiecare clipă și pentru cea mai frumoasă viață pe care ai oferit-o copiilor noștri! Te iubesc atât de mult!”, a scris Kim într-o postare pe instagram.

Co-parentingul a devenit una din cele mai sănătoate metode adoptate în ultimii ani de părinții care au ales să divorțeze. Iar exemplele sunt numeroase mai ales în showbiz: Jennifer Lopez și Alex Rodriguez, Adele și Simon Konecki, Gwyneth Paltrow și Chris Martin, Jennifer Garner și Ben Affleck, sunt doar câteva nume celebre care, deși nu mai formează un cuplu, au rămas o familie, datorită copiilor lor.

Vezi si: Kim Kardashian și Kanye West divorțează. Cuplul are împreună 4 copii | Demamici.ro

Vezi si: Kourtney Kardashian, mamă singură, dar împlinită: „Sunt recunoscătoare pentru fiecare dimineață în care mă trezesc alături de copii” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

5 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

6 zile

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

7 zile

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

7 zile

Dermatita atopică – ce este, cum se manifestă și care este tratamentul? Interviu cu Dr Monica Dima | Demamici.ro

Dermatita atopică este o afecțiune cronică a pielii, care se manifestă adesea prin uscăciune, înroșire,…

o săptămână

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Ce semnificație au | Demamici.ro

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Laura…

o săptămână