Mămici și tătici celebri

Kate Hudson, metoda de parenting prin care își crește cei trei copii cu tați diferiți: „Nu e ceva tradițional, dar simt că suntem cei mai buni” | Demamici.ro

Kate Hudson, metoda de parenting prin care își crește cei trei copii cu tați diferiți: „Nu e ceva tradițional, dar simt că suntem cei mai buni.” Kate Hudson se bucură la triplu de viața de mămică alături de cei trei copii, în ciuda faptului că viața de cuplu nu a fost de cele mai multe ori roz.

Actrița de la Hollywood este mama a trei minuni, pe care le-a conceput cu trei bărbați diferiți, însă nu a lăsat ca incompatibilitățile de cuplu să-i facă pe copii să simtă că le lipsește familia.
Ba chiar dimpotrivă, relația ei cu juniorii a devenit și mai apropiată și spune că familia ei amestecată este „extrem de puternică”.

Kate Hudson a devenit prima dată mamă la 23 de ani

Actrița în vârstă de 43 de ani a aniversat deja, odată cu fiul ei mai mare, cele două decade de când a devenit mamă prima dată. Se întâmpla pe când avea doar 23 de ani, în timpul mariajului cu Chris Robinson, artist în trupa Black Crowes.

Cei doi au împreună un fiu, Ryder, student deja la facultate. Deși au finalizat divorțul în anul 2007, atât actrița cât și fostul soț au păstrat o relație amiabilă de-a lungul anilor.

Cel de-al doilea fiu, Bingham, a venit pe lume în anul 2012, rodul iubirii dintre ea și fostul logodnic, Matt Bellamy, solistul trupei Muse. Deși povestea lor de iubire nu a avansat, cei doi au aflat pe parcursul anilor că formează o echipă minunată când vine vorba de educația fiului lor, chiar și de la distanță.

Chris și cu mine trebuie doar să ne verificăm din când în când.(n.r. primul ei soț). Cât despre Matt, el e minunat. Nu aș fi putut să cer un părinte cu care să colaborez mai bun. Poți să te distrezi minunat cu un fost partener când ești într-adevăr concentrat doar pe dragostea copilului tău.”, a mai spus actrița despre tatăl celui de-al doilea fiu al ei.

Kate Hudson s-a apropiat chiar și de soția lui Matt, iar relația lor este atât de bună încât obișnuiesc să plece împreună chiar și în vacanțe.

„S-ar putea să nu arate tradițional din exterior, dar pe dinăuntru, simt că suntem cei mai buni. Legătura pe care am creat-o cu toții, trei copii cu trei tați diferiți, este una serios de puternică și este a noastră.”

Viața cu trei copii într-o familie atipică

În prezent, fiica celebrei Goldie Hawn trăiește o nouă poveste de iubire cu Danny, bărbatul alături de care are o fetiță.
Cei doi s-au logodit în anul 2021 și în ciuda trecutului cu eșecuri în plan amoros, actrița nu se simte descurajată și mărturisește că lucrează mereu să-și îmbunătățească relațiile.

„Sper să ne căsătorim. Nu ne grăbim. Ultimul lucru de care am nevoie acum este să plănuiesc o nuntă pe lângă toate celelalte, dar sunt încântată de asta.”, a mai spus ea.

Vezi și: „De ce-ai făcut, mă, copii? Și tu când te mai distrezi?” Șerban Copoț, tătic cu 3 copii, a dat răspunsul pe care orice părinte l-a gândit la un moment dat | Demamici.ro

Vezi și: Angelina Jolie, mamă cu 6 copii: „Încerc mereu să fiu calmă în fața copiilor, iar ei să nu-mi simtă fricile” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

4 zile

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

o săptămână

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

o săptămână

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni