Mămici și tătici celebri

Julia Roberts, mamă de trei băieți. Actrița le-a limitat timpul la ecrane și le-a interzis să folosească rețelele sociale | Demamici.ro

Julia Roberts, mamă de trei băieți. Actrița le-a limitat timpul la ecrane și le-a interzis să folosească rețelele sociale. Julia Roberts, devenită celebră odată cu filmul „Pretty Woman”, a avut o ascensiune profesională în lumea filmului care i-a adus faima internațională. Cu toate acestea, în ultimii 20 de ani, actrița în vârstă de 55 de ani a luat o pauză de la proiectele profesionale, încercând să le limiteze cât mai mult. Totul, pentru a se putea dedica celor trei copii ai săi.

Julia Roberts este o mamă devotată și și-a dedicat ultimii ani familiei sale.

Actrița trăiește de ani buni o poveste de dragoste cu Danny Moder, pe care l-a cunoscut în urmă cu 20 de ani pe platourile de filmare unde el lucra pe postul de cameraman.

În 2004, ea și soțul ei au devenit părinți de gemeni, atunci când au venit pe lume Hazel și Phinnaeus. Și doar 3 ani mai târziu, familia lor a devenit completă, odată cu nașterea celui de-al treilea fiu al lor, Henry.

Astăzi, Julia Roberts și Danny Moder formează în continuare o familie fericită, iar băieții lor au ajuns deja la vârsta adolescenței.

În toți acești ani, copiii lor au devenit o prioritate, astfel încât, actrița a refuzat multe roluri, pentru a putea sta cu copiii, mai ales că și soțul ei era adesea nevoit să lipsească de acasă din prisma profesiei.

Julia Roberts, o mamă strictă. Le-a interzis copiilor să folosească rețelele de socializare


Odată cu devotamentul față de cei trei copii ai ei, actrița de la Hollywood a aplicat și o serie de măsuri stricte în ceea ce privește creșterea băieților. Într-un interviu acordat celebrei Oprah Winfrey ea a mărturisit că i-a îndrumat pe băieți către activități care nu au legătură cu expunerea din fața televizorului sau a rețelelor de socializare.

„Încerc să-i țin departe de social media și să limitez timpul petrecut în fața televizorului pentru că consider că au nevoie de așa ceva acum”.

Potrivit Fox News, Julia Roberts se descrie ca fiind o mamă calmă, care nu se pierde ușor cu firea, însă e de părere că orice părinte trebuie să traseze niște limite.

„Dacă au greșit cu ceva, prefer să nu-i pedepsesc și, în schimb, încerc să am conversații cu ei. Cred că fața mea serioasă îi sperie oricum mai tare decât pedeapsa”, a mai declarat actrița.

Julia Roberts, premiată și la Oscar, și-a găsit satisfacția cea mai mare alături de familie. Nici faima și nici premiile nu au împlinit-o sufletește precum viața de mamă, despre care spune că este „un vis devenit realitate”.

Întrebată în emisiunea matinală CBS Morning care sunt sentimentele ei în ceea ce privește cariera și viața de familie, Julia Roberts a răspuns cu sinceritate: „Ceea ce am făcut la Hollywood este un vis devenit realitate, însă nu este singurul vis care mi s-a îndeplinit în această viață. Viața pe care mi-am construit-o alături de soțul meu și copiii noștri. Asta este cea mai mare satisfacție”, a mai spus ea.

Vezi și: Suri Cruise, fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes, a împlinit 16 ani și e superbă. Actorul nu a mai văzut-o de 10 ani, din motive religioase | Demamici.ro

Vezi și: Angelina Jolie, mamă cu 6 copii: „Încerc mereu să fiu calmă în fața copiilor, iar ei să nu-mi simtă fricile” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

18 minute

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

5 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

6 zile

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

7 zile

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

7 zile

Dermatita atopică – ce este, cum se manifestă și care este tratamentul? Interviu cu Dr Monica Dima | Demamici.ro

Dermatita atopică este o afecțiune cronică a pielii, care se manifestă adesea prin uscăciune, înroșire,…

o săptămână