John Legend, cântec tribut pentru soția lui, Chrissy Teigen, după ce-a pierdut sarcina: „Dragostea noastră nu se va rupe niciodată! E mai puternică decât orice durere” VIDEO | Demamici.ro

John Legend, cântec tribut pentru soția lui, Chrissy Teigen, după ce-a pierdut sarcina. John Legend și Chrissy Teigen experimentează în aceste momente durerea pe care multe cupluri au simțit-o la un moment dat: pierderea unui copil, înainte de a apuca să vină pe lume.

Tragediile nu țin cont de faimă și statut social, iar durerea resimțită este aceeași pentru toată lumea.

În fața unor astfel de pierderi, nimic nu poate răscumpăra viața copilului tău, iar tot ce îți rămâne de făcut este să îl onorezi, prin cei care au rămas.

Același lucru l-au simțit și artistul internațional John Legend și soția lui, Chrissy Teigen. După o sarcină cu multe complicații, Chrissy Teigen a pierdut copilul de curând, lăsând un gol imens în sufletele lor.

În semn de omagiu pentru soția lui și pierderea prin care a trecut, John Legend a făcut un gest emoționant: i-a compus un cântec tribut, ca formă de respect și recunoștință pentru iubirea și suferința prin care au trecut împreună.

John Legend, cântec tribut pentru soția lui, după pierderea sarcinii

John Legend: „Melodia aceasta este pentru Chrissy. Te iubesc și apreciez enorm familia noastră. Împreună am experimentat cele mai înalte culmi, dar și cele mai adânci abisuri. Să te văd purtându-ne copiii a fost extrem de emoționant. Sunt uluit de puterea pe care ai arătat-o în cele mai grele momente. Ce dar minunat să poți aduce copii pe lume. Am experiemntat miracolul, puterea bucurii supreme a acestui dar, dar iată că acum îi simțim fragilitatea.

Am scris acest cântec pentru că am încredere că atâta timp cât vom păși pe acest pământ ne vom ține de mână și împreună vom trece prin fiecare lacrimă, fiecare suis sau coborâș, fiecare test. Ne-am promis asta în ziua nunții noastre, în urmă cu șapte ani și fiecare încercare prin care am trecut ne-a făcut mai puternici. Iubirea noastră va rămâne la fel de puternică. Ea nu se va rupe niciodată.

Mulțumim tuturor celor care s-au rugat pentru noi și care ne-au trimis bunele lor gânduri, flori, mesaje, empatie. Simțim și apreciem dragostea și susținerea voastră mai mult decât vă puteți imagina. Mai mult decât atât, am auzit atât de multe povești despre familii care au trecut prin aceeași durere și au suferit în tăcere. E un club din care nu vrei să faci parte, dar e bine să știi că nu ești singur în durerea asta. Chrissy va vorbi mai mult despre asta când va simți că e pregătită. Vă suntem recunoscători și vă transmitem toată dragostea noastră!”

Chrissy Teigen a trecut printr-o hemoragie puternică la jumătatea perioadei de sarcină

Complicațiile apărute au trimis-o pe soția artistului direct la spital. După câteva zile de agonie, medicii au anunțat-o că micuțul lor a murit.

Din cauza problemelor apărute, Chrissy și John au preferat să amâne alegerea numelui copilului, până după momentul nașterii. Așa că l-au „botezat” în timpul sarcinii Jack.

„El va rămâne mereu Jack pentru noi. Jack s-a luptat atât de mult să facă parte din familia noastră, așa că va rămâne pentru totdeauna prezent în inimile noastre.

Din păcate, nu am mai putut face nimic pentru a opri sângerarea. Iar bebelușul nostru nu mai avea fluidul necesar dezvoltării sale, în ciuda transfuziilor de sânge”, a mai spus ea.

Chrissy Teigen și John Legend mai au împreună doi copii, Luna și Miles, concepuți prin fertilizare in vitro. Cea de-a treia sarcină fusese o surpriză pentru celebrul cuplu, fiind prima sarcină concepută pe cale naturală, ceva ce părea imposibil pentru Chrissy.

Vezi si: Chrissy Teigen, soția lui John Legend, a pierdut sarcina. Se afla la jumătatea perioadei, dar au apărut complicații | Demamici.ro

Share

Articole recente

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

6 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

o săptămână

Dermatita atopică – ce este, cum se manifestă și care este tratamentul? Interviu cu Dr Monica Dima | Demamici.ro

Dermatita atopică este o afecțiune cronică a pielii, care se manifestă adesea prin uscăciune, înroșire,…

2 săptămâni