Irinuca a absolvit clasa a VIII-a la școala din America. Părinții, Monica Gabor și Irinel Columbeanu, extrem de mândri | Demamici.ro

Irinuca a absolvit clasa a VIII-a la școala din America. Părinții, Monica Gabor și Irinel Columbeanu, extrem de mândri. Irinuca Columbeanu a absolvit școala generală și și-a făcut părinții extrem de mândri. Unicul copil al fostului cuplu, Monica Gabor-Irinel Columbeanu, a participat de curând la festivitatea de premiere la încheierea ciclului gimnazial în America.

De doi ani, Irinuca s-a mutat în Statele Unite ale Americii, alături de mama ei, Monica și actualul partener de viață al acesteia.

Irina Columbeanu a avut parte încă de când trăia în țară, alături de tatăl ei, de cea mai bună educație. De când s-a mutat în SUA, Monica Gabor a avut grijă să-i ofere fiicei sale tot ce e mai bun. Deși nu își vede fiica foarte des, Irinel Columbeanu este extrem de mândru de ea. Mai mult, după absolvirea clasei a VIII-a, Irinel a transmis un mesaj public:

„Primul speech (de absolvire) al Irinei. Nu și ultimul”, a scris Irinel Columbeanu, pe rețelele de socializare, în dreptul fotografiei cu Irinuca.

Irinel Columbeanu: „Vorbesc cu Monica doar despre Irina”

Deși au divorțat de ani buni, Irinel Columbeanu și Monica Gabor se află în relații bune, mai ales de dragul fiicei pe care o au împreună.

Fostul afacerist a fost de acord ca Irina să se mute în SUA alături de mama ei, după ce afacerile sale au intrat în colaps și nu a mai putut să-i ofere aceleași oportunități fiicei sale.

„Fiica mea este foarte bine și cred că va fi din ce în ce mai bine, pe măsură ce va crește. Ne vedem virtual. Îmi este dor de ea. Este plecată de doi ani în America.

De la vilă am luat doar un album foto cu Irina, ce are o mare valoare sentimentală. Acum vorbesc cu Monica doar despre Irina, avem o relație bună”, spunea Irinel Columbeanu, la o emisiune TV.

Irina Columbeanu locuiește de 2 ani împreună cu mama sa, Mr. Pink și fiul acestuia

După ani în care Irinel Columbeanu și Monica Gabor s-au luptat pentru custodia Irinucăi, omul de afaceri a fost de acord ca fiica sa să plece în Statele Unite ale Americii. De doi ani, Irinuca trăiește în State alături de mama sa, Mr. Pink și Anthony, fiul acestuia.

Vezi si: Irina Columbeanu a împlinit 14 ani. Mesajul transmis de mama ei, Monica Gabor: „Fericirea care m-a cuprins când te-am născut, încă este aici cu mine!” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița | Demamici.ro

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița. Ministerul Educației…

6 zile

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată | Demamici.ro

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată! Veste…

6 zile

Medici, specialiști în îngrijirea copiilor și tineri părinți se întâlnesc la conferința Maratonul Sănătății | Demamici.ro

Comunitatea Social Moms organizează primul eveniment la Cluj-Napoca - Maratonul Sănătății, o conferință dedicată sănătății…

o săptămână