Mămici și tătici celebri

Irina Loghin și nepoțica Ana, momente adorabile împreună. Artista îi cântă piese de leagăn: „Păpușa lu’ mamaia dragă!” VIDEO | Demamici.ro

Irina Loghin și nepoțica Ana, momente adorabile împreună. Irina Loghin trăiește la vârsta de 84 de ani momente cu adevărat speciale, de când a devenit bunică.

Fiica ei, Irinuca Loghin, a devenit mama unei fetițe anul trecut, iar din acel moment, bucuria a fost la cote maxime în familia lor. Pentru Irina Loghin acest moment a fost unul mult așteptat, iar dovadă o fac cele mai recente imagini surprinse alături de nepoțica ei, Ana Alexandra.

Interpreta de muzică populară petrece ori de câte ori are ocazia clipe de neprețuit cu micuța familiei. Într-o filmare distribuită pe Facebook, Irina Loghin apare cu nepoțica ei în brațe, topită după ea, în timp ce îi cântă o piesă de leagăn.

„Să-mi spui tu dragă copilaș,
Cum cântă micul greieraș
Cri, cri, cri, cri, cri, cri,
Așa cântă micul greieraș

Să-mi spui tu dragă copilaș,
Cum sare micul greieraș
Țop, țop, țop, țop, țop, țop.
Așa sare micul greieraș.

Să-mi spui tu dragă copilaș,
Cum doarme micul greieraș
Mmm, mmm, mmm, mmm, mmm, mmm,
Așa doarme micul greieraș.

Să-mi spui tu dragă copilaș,
Cum râde micul greieraș,
Ha-ha-ha, ha-ha-ha
Păpușa lui mamaia dragă!”

Irina Loghin și nepoțica Ana. Botez cu fast pentru Ana Alexandra, nepoata Irinei Loghin. Intrepreta i-a dedicat o poezie

La sfârșitul lunii februarie, micuța Ana Alexandra a avut parte de un botez fastuos, la care au participat rudele, dar și nume cunoscute din industria muzicală, colegi de breaslă cu Irina Loghin.
Aproape 200 de invitați au fost prezenți la creștinarea fetiței, dintre care nume cunoscute precum Mirabela Dauer, Maria Dragomiroiu, Matilda Pascal Cojocărița și Ștefan Cigu, Mioara Velicu și Daniela Condurache.

Nașii Anei Alexandra au și ei legături cu zona muzicală, fiind Alina și Romeo Negoiasă din formația Alesis.

Irina Loghin a mărturisit la botezul micuței că i-ar plăcea ca nepoata să îi calce pe urme.
Interpreta a dorit să marcheze într-un mod special ziua creștinării nepoatei sale și i-a dedicat și o poezie la petrecere.

„Eu prin parcuri cu alei, / Mulți bunici cu nepoței / Îi vedeam cum se jucau, / Ochii mei lacrimi vărsau / Și-l rugam pe Dumnezeu / Să fiu bunică și eu / Să-mi strâng la piept nepoțica / Și să mă strige: „Bunica!”.

Irina Loghin nu a putut avea copii până la 35 de ani din cauza unei răceli mai vechi

Venirea pe lume a nepoatei sale a fost una îndelung așteptată pentru toată familia.
Vestea că fiica ei a rămas însărcinată a bucurat-o enorm pe Irina Loghin, cu atât mai mult cu cât și ea, la rândul ei, a trebuit să lupte pentru visul de a deveni mamă.

Interpreta a povestit în urmă cu mai mulți ani că a fost nevoită să facă tratamente pentru a putea rămâne însărcinată și abia la 35 de ani a devenit din nou fertilă.

„Pe la treizeci şi cinci de ani, când m-am dus într-un turneu la Cluj, m-am interesat ce pot să fac, aflasem că la Cluj sunt profesori foarte buni. M-am dus la un profesor ginecolog să îmi facă un consult. Mi-a dat un tratament de șase luni, mi-a făcut histerosalpingografia. Îţi introduce în uter o soluţie care este înfiorătoare, ustură foarte tare! Medicul a observat că am avut o răceală în copilăria mea, foarte puternică și netratată la timp. În urma acelei analize am devenit fertilă. Imediat, la nici o lună, am rămas însărcinată”, a povestit interpreta în cartea ei lansată în 2012, intitulată „Viața mea este ca un cântec”.

Vezi și: Irina Loghin, viață de bunică. Fiica ei a născut în secret: „Nepoțica a împlinit 3 luni. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru această mare bucurie din viața mea” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița | Demamici.ro

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița. Ministerul Educației…

4 zile

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată | Demamici.ro

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată! Veste…

4 zile

Medici, specialiști în îngrijirea copiilor și tineri părinți se întâlnesc la conferința Maratonul Sănătății | Demamici.ro

Comunitatea Social Moms organizează primul eveniment la Cluj-Napoca - Maratonul Sănătății, o conferință dedicată sănătății…

6 zile