Mămici și tătici celebri

Irina Fodor, mama unei fetițe superbe. Diana are 10 ani și a moștenit ce-i mai frumos de la părinții ei | Demamici.ro

Irina Fodor, mama unei fetițe superbe. Diana are 10 ani și a moștenit ce-i mai frumos de la părinții ei. Irina Fodor prezintă Asia Express, însă până să înceapă aventura odată cu acest show, soția artistului Răzvan Fodor a trăit vreme de 10 ani cea mai frumoasă aventură: maternitatea.

Irina și Răzvan Fodor au împreună o fetiță, Diana, în vârstă de 10 ani. Prezentatoarea Asia Express și-a născut fetița la vârsta de 22 de ani, așa că pașii spre maternitate au fost făcuți destul de repede în viață.

Odată cu plecarea în Asia, pentru mămica Irina Fodor a venit și prima separare de durată, iar acest lucru i-a stârnit lacrimi de dor atât ei, în emisiune, dar și celor dragi rămași acasă.

„Irina Fodor, nu vreau să pun presiune pe tine, dar noi suntem cam terminați fără tine”, i-a transmis Răzvan Fodor pe Instagram, la doar câteva zile de la plecarea ei.

Diana are 10 ani și se transformă într-o domnișoară: „Fata lu’ tata seamănă leit cu mama”

Pentru soții Fodor, Diana este cea mai mare mândrie. Fetița lor are 10 ani și începe ușor, ușor, să se transforme într-o tânără domnișoară.

Deschisă, zveltă și cu simțul umorului, Diana pare că a moștenit mult din trăsăturile mamei sale și pare copia fidelă în miniatură a Irinei Fodor.

Într-o postare pe Instagram, Răzvan Fodor și-a fotografiat fetița în timp ce realizau o ședință foto amuzantă, acasă, asemenea modelelor de pe revistele de modă.

„… se pregătește pentru copertă VOGUE. #voguemagazine #fatalutata #cesafacinaicesafaci 5săpt.”, a scris Răzvan în dreptul fotografiei.

„Fata lui tata seamănă leit cu mama”, au apreciat internauții în comentarii.

Irina și Răzvan Fodor visează la un al doilea copil

De curând, tăticul Fodor a mărturisit că ideea de a-și mări familia nu este una străină și că au discutat despre acest aspect de curând.

Irina și Răzvan Fodor și-au dorit să-i mai facă un frățior sau o surioară Dianei, însă au recunoscut că nu au reușit să găsească momentul potrivit.

„Ne-am tot gândit, dar niciodată nu a fost momentul. Cred că avem o problemă: ne simțim nemuritori! Eu fac 46 de ani, ea încă are timp, are 32 de ani, încă vorbim despre asta, dar mereu am avut câte ceva. De un an mai avem și nenorocirea asta de COVID, ea dacă ar rămâne însărcinată nu ar fi bine să se îmbolnăvească și, cum amândoi suntem activi și lucrăm în perioada aceasta, ar trebui mai întâi să ne vaccinăm, iar sarcina ar trebui să vină abia la 3, 6 luni de la vaccinare.”, a declarat Răzvan Fodor pentru viva.ro.

Vezi si: Mihai Petre și Elwira, o familie construită în pași de dans. Cele două fetițe, Catinca și Ariana, seamănă leit cu mama lor | Demamici.ro

Vezi si: Momente emotionante la Asia Express. Adda, in lacrimi, cand si-a vazut baietelul VIDEO | Demamici.ro

Vezi si: Chef Sorin Bontea are doi copii. Cum arata familia lui VIDEO | Demamici.ro

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

3 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

2 săptămâni

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

2 săptămâni