Mămici și tătici celebri

Irina Columbeanu s-a angajat chelneriță la un restaurant din Los Angeles. Tatăl ei susține că îl ajută cu bani: „Irinuca a învățat să facă bani pe munca ei” | Demamici.ro

Irina Columbeanu s-a angajat chelneriță la un restaurant din Los Angeles. Irina Columbeanu, fiica fostului afacerist Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor, a împlinit anul acesta, în ianuarie, vârsta de 17 ani și se apropie cu pași rapizi de vârsta majoratului.

Irinuca, așa cum a fost mereu alintată de tatăl ei, trăiește de câțiva ani buni în SUA, alături de mama ei și este o tânără activă, implicată în multe activități școlare și nu numai.
De curând, Irinuca și-a dorit să învețe pe cont propriu și valoarea banului câștigat prin muncă, așa că s-a angajat la un restaurant italian din Los Angeles.
Deși mama ei o susține financiar cu absolut tot ce are nevoie, Irinuca a decis să se angajeze pentru a se responsabiliza și din punct de vedere financiar, o practică des întâlnită la tinerii din SUA, indiferent de cât de bine se descurcă familia lor financiar.

Irina Columbeanu s-a angajat chelneriță la un restaurant din Los Angeles. Irinuca și-a sprijinit tatăl inclusiv financiar

Irina Columbeanu a crescut de mică sub lumina reflectoarelor, într-o casă somptuoasă din România, celebra vilă de la Izvorani a tatălui ei.
Chiar și după plecarea din țară a Monicăi Gabor, Irina a avut parte de tot ce se putea mai bun, în materie de educație, profesori, activități extrașcolare, iar tatăl ei a putut la acea vreme să susțină finciar aceste lucru.

Ultimii ani au fost mai grei pentru fostul afacerist, după ce a intrat în faliment.
Fiica lui s-a mutat alături de mama ei, în Statele Unite ale Americii, acolo unde putea avea parte de un viitor mai bun.
Chiar și așa, Irinuca nu și-a uitat tatăl, și chiar l-a sprijinit pe acesta financiar de la distanță, deși încă nu a împlinit 18 ani.

Într-un interviu recent, Irinel Columbeanu nu s-a sfiit să recunoască ajutorul primit din partea fiicei sale:

„Mă consider un om norocos pentru că sunt sănătos și liber. Banii i-am pierdut din cauza deciziilor proaste pe care le-am luat atunci. Putea să-mi dea Dumnezeu mai multă minte, dar nu mi-a dat. Irinuca și-a luat permisul și conduce un Mercedes GLC, un SUV 4×4 (…). Irinuca m-a ajutat cu bani și a învățat și ea să facă bani pe munca ei.

S-a angajat la un restaurant italian din Los Angeles, nu știu exact numele, dar nici nu are importanță. Este chelneriță acolo. De asemenea, își dorește să se facă profesoară de limba franceză”, a mai spus fostul milionar.

Irina Columbeanu a avut parte de mică de o educație aleasă

Deși în prezent locuiește într-o vilă luxoasă din Malibu, alături de mama ei și partenerul ei de viață, Irinuca este o tânără extrem de ambițioasă și vrea să reușească prin eforturi proprii.

Adolescenta visează să se implice în multe proiecte și deși își dorește o carieră medicală, este atrasă și de literatura. Asemenea tatălui ei, care și-a publicat deja câteva cărți, Irina Columbeanu are în plan să devină și ea într-o zi autor.

„Plecarea Irinei este încununarea modului meu de a gândi. Trebuie să-i permiți și să o ajuți să-și împlinească viața cât mai frumos. Nu imposibilitatea de a-i plăti școlarizarea m-a determinat să fiu de acord ca ea să-și completeze educația în altă țară, ci tocmai constatarea că acest lucru este necesar pentru a se adapta acestei lumi. Ea acolo trebuie să învețe să se adapteze acestei noi lumi. Sunt într-o comunicare mai mult virtuală cu ea. Este un lucru mai puțin greu de suportat, dar nu trebuie să o considerăm o dramă.”, a spus Irinel Columbeanu pentru Kanal D.

Vezi și: Irinuca a absolvit clasa a VIII-a la școala din America. Părinții, Monica Gabor și Irinel Columbeanu, extrem de mândri | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

5 zile

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

o săptămână

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

o săptămână

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni