Mămici și tătici celebri

Inoke, fiica de 20 de ani a lui Cabral, s-a mutat din țară și nu mai acceptă bani de la tatăl ei: „Nu-mi mai trimite, doar am salariu” | Demamici.ro

Inoke, fiica de 20 de ani a lui Cabral, s-a mutat din țară și nu mai acceptă bani de la tatăl ei. Inoke, fiica cea mare a lui Cabral, este o tânără superbă în vârstă de 20 de ani și pe deasupra și independentă. Tânăra a luat decizia de a se muta din țară și locuiește în prezent în Olanda. Iar odată cu „desprinderea de cuib”, Inoke a decis să devină tot mai independentă, să se angajeze și să se susțină singură cât mai mult cu putință.

Deși se află la depărtare de casă, ea păstrează în continuare legătura cu familia ei, chiar și cu frățiorii ei mai mici, la telefon sau prin apeluri video.

„Ino locuiește în Olanda. Dar de câte ori vine în țară se joacă cu piticii. Și cel mai des vorbește cu Namiko pe videocall, care îi povestește toate telenovelele de pe la grădiniță sau din parc”, a declarat Andreea Ibacka, soția lui Cabral, pentru viva.ro.

Cabral, un tată grijuliu, se gândește adesea la ea, să-i fie bine și o susține financiar, astfel încât Inoke să nu se confrunte cu lipsuri, mai ales pe meleaguri străine.
Însă fiica lui cea mare îl muștruluiește adesea.

„Aialaltă mare, mi-a trimis mesaj acum două seri, că m-a sunat, dar eram în filmare și până s-o sun, m-am uitat pe mesaj și mi-a zis. A fost așa o chestie foarte ciudata, că nu e vorba de bani, e vorba de momentul la care a ajuns copilul tău: „Măi, m-am uitat în cont, iar mi-ai trimis bani”. Ok las-o așa și după aia îmi scrie: „Nu-mi mai trimite, doar am salariu””, a povestit Cabral un episod dintre el și fiica lui, de curând.

Inoke este primul copil al prezentatorului TV din căsnicia cu fosta soție, Luana Ibacka.

Deși și-a refăcut viața alături de Andreea Ibacka și a devenit din nou tată a doi copii (Namiko și Tiago), Cabral și Inoke au păstrat legătura în toți acești ani, iar fiica lui cea mare s-a integrat și în noua familie a tatălui ei, alături de frații ei mai mici.

Chiar dacă diferența de vârstă dintre ea și frățiori e una destul de mare, Inoke a fost mereu deschisă să-i cunoască și să facă parte și din viața lor.
Mai mult, odată cu venirea pe lume a surioarei sale Namiko, Inoke a fost cea care i-a ales numele.

„După sute de liste cu prenume parcurse din scoarță în scoarță, de toate originile și toate rezonanțele. Toate „nepotrivite”. (…) Dar lunile au tot trecut, lăsând căutările noastre în același punct. Punctul în care n-aveam nici măcar o listă scurtă pe care să punem mâna în drum spre maternitate.

Doar câteva preferințe de-ale mele (nici alea sigure) și alte câteva preferințe de-ale lui taică-su. (…) Așa se face că ne-am hotărât asupra prenumelui abia după ce am născut. Cu toate că sugestia venise de ceva vreme de la Inoke, sora mai mare. Acestea fiind spuse, vorba americanului, NAMIKO IBACKA is in the house începând de luna aceasta”, a scris Andreea Ibacka pe blogul personal.

Vezi și: Inoke, fiica cea mare a lui Cabral, a împlinit 20 de ani. Cum se înțelege cu frățiorii ei mai mici | Demamici.ro

Vezi și: Cabral și Andreea Ibacka, 4 ani de la nașterea fetiței lor. Ce dorință specială a avut de ziua ei Namiko: „A venit cu dorințe clare” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

15 ore

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

5 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni