Impreuna pentru inimioara lui Piscotel. Baietelul de 1 an are nevoie de un transplant de inima | Demamici.ro

Impreuna pentru inimioara lui Piscotel. Baietelul de 1 an are nevoie de un transplant de inima. Un control de rutina a schimbat pentru totdeauna viata familiei Parvan. Atunci au aflat ca baietelul lor de un an are grave probleme la inima. Mihai Alexandru a fost diagnosticat cu cardiomiopatie dilatativa, iar inima lui functioneaza la doar 10% din capacitate.

Baietelul a fost internat la spitalul Marie Curie din Bucuresti, insa doctorii din tara nu mai pot face nimic pentru el, asa ca Piscotel trebuie sa mearga in strainatate pentru un posibil transplant de inima.

Aceasta familie este pusa in situatia de a-si schimba total existenta pentru a putea lupta pentru viata baietelului lor, iar asta costa. Cheltuielile de deplasare, tratament si nu numai ajung la sume pe care familia Parvan, o familie normala, cu venituri medii, nu si le permite.

Impreuna pentru inimioara lui Piscotel. Baietelul, diagnosticat cu cardiomiopatie dilatativa in urma unui control de rutina

„Dragi prieteni, apelăm la voi pentru că trecem printr-o cumpănă pe care nu o dorim nimănui. Din nefericire băiețelul nostru a primit un diagnostic grav în urma unui consult de rutină: cardiomiopatie dilatativă.

Pentru cei ce nu stiu este vorba despre o malformație la inimă, nu cunoaștem cauza, iar el în momentul acesta are inimioara foarte mărită si obosită, 10% grad de funcționalitate.

Este pe tratament la Marie Curie, însă medicii din țară nu-l pot ajuta prea mult. În principiu avem nevoie să mergem în străinătate (ca îndrumări am primit Germania, Italia, Austria, Spania), unde să ne realocăm cu toții, să fie luat în evidența de medicii străini, să fie trecut pe o listă de transplant.

Suntem debusolați, șocați, nu știm în ce direcție s-o luam si ce sa facem exact. Momentan medicii de aici se luptă să-l stabilizeze și din ce ne-am interesat la o primă căutare, vom avea nevoie să gasim un spital si medic unde sa fie primit, vom avea nevoie de ambulanta aeriana, vom avea nevoie de bani, de cazare, de multe.

Apelăm la voi toți în speranța că dar din dar se face Rai. Orice informație și orice tip de ajutor ne-ar fi de mare ajutor în acest moment.În primă faza avem nevoie concret de spital si medic din tarile de mai sus care sa-l primeasca.

Vă rog mult să nu ne bombardați cu întrebări care nu-și au rostul. Știu că mulți o să vă ganditi la noi și o rugăciune pentru bebe Pișcoțel si pentru noi să rezistăm la ce ne asteaptă ne va fi de mare folos.

Nu cerșim nimic, doar vrem să ne salvăm copilul cu orice preț și știu că mai ales cei care sunteti părinți ați proceda la fel. Nu aș face o asemenea postare daca nu ar fi cu adevarat grav, dar din pacate este un adevar crud care ne-a lovit și peste care trebuie si speram să trecem cu brio.
Vă multumim anticipat și vă dorim sănătate! Noi acum speram in minuni.”

Daca vreti sa-l ajutati pe Piscotel o puteti face donand in conturile de mai jos:

Numele mamei: Parvan Luciana Madalina

Cont Lei: RO92INGB0000999905041897
Cont Euro: RO43INGB0000999910102396
Strangere de fonduri pe Facebook: Piscotel are nevoie de noi toti

Vezi si: Impreuna pentru „mamica super-erou”! Rares lupta pentru viata la Viena | Demamici.ro

 

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

3 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

2 săptămâni