Imagine emoționantă cu gemenii Alinei Laufer: „Fiecare clipa alaturi de ei este un dar de la Dumnezeu” | Demamici.ro

Imagine emoționantă cu gemenii Alinei Laufer: „Fiecare clipa alaturi de ei este un dar de la Dumnezeu”. Alina Laufer a devenit mamă de gemeni la jumătatea lunii februarie, însă abia în ultima lună s-a putut bucura cu adevărat de maternitate.

Soții Laufer sunt dovada vie că nu trebuie să te lași niciodată bătut, atunci când îți dorești să devii părinte, însă soarta pare să îți fie potrivnică. După 8 ani de încercări și tratamente, Alina și Ilan Laufer au aflat că vor deveni părinți. Și-au dorit un copil împreună, însă au fost binecuvântați cu doi.

Gemenii s-au născut, însă, prematur și după o lună petrecută în spital alături de ei, mămica Alina Laufer și gemenii au mers acasă. Astăzi, cuplul se bucură de noua lor familie și sunt recunoscători pentru fiecare zi petrecută în patru.

La o lună de la externarea din spital, Alina Laufer a postat o fotografie emoționantă alături de fetița și băiețelul lor.

„S-au facut patru săptămâni de când i-am adus acasă pe prințișorii noștri scumpi și iubiți. Fiecare clipă alături de ei este un dar de la Dumnezeu”, a transmis ea.

Imagine emoționantă cu gemenii Alinei Laufer: „Fiecare clipa alaturi de ei este un dar de la Dumnezeu”

Pentru Alina a fost cea de-a doua experiență de maternitate. Vedeta mai are o fetiță din căsnicia anterioară cu artistul Jorge.

Pentru fostul ministru al mediului de afaceri, Ilan Laufer, este pentru prima dată când se bucură de emoțiile paternității.

„Dragostea într-o poză cât o mie de cuvinte”, a scris și el în dreptul unei fotografii superbe alături de soție și gemenii lor.

Alina Laufer a născut gemenii prematur la 29 de săptămâni

În februarie, Alina Laufer a fost internată la Maternitatea Giulești, aproape de săptămâna 30 de sarcină.

Scumpa mea soție Alina, a fost internată ieri de urgență la spital, din cauza că una dintre membrane s-a rupt și a inceput să piardă lichid amniotic. Totul s-a petrecut foarte repede, am ajuns la camera de gardă, Alina a fost preluată de personalul medical și, după 15 minute, am aflat că va rămâne internată în spital pentru cel puțin două săptămâni.

Cu toate că nu pot fi alături de ea din cauza regulilor foarte stricte din spital, Alina luptă în fiecare moment să ducă sarcina mai departe.

Mă rog la Dumnezeu să îi aducă acasă sănătoși pe toți trei. Îi puteți lăsa un mesaj de încurajare Alinei chiar aici! Mulțumesc familiei pentru tot sprijinul și suportul acordat!”, declara Ilan Laufer la momentul internării.

Vezi si: Alina Laufer, internată de aproape 3 săptămâni după ce a născut prematur. Cum se simt gemenii | Demamici.ro

Vezi si: Alina Laufer, primele declarații din maternitate după ce-a născut la 29 de săptămâni: „Nu plec din spital decât cu gemenii în brațe!” VIDEO | Demamici.ro

Vezi si: Alina Laufer, schimbări în luna a șaptea de sarcină: „Mă lupt cu insomniile și o poftă de dulce îngrozitoare” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

2 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

o săptămână