I-a murit copilul in burtica la 37 de saptamani! Gabriela a impartasit povestea dureroasa prin care a trecut | Demamici.ro

Fiecare viitoare mamica viseaza la momentul in care isi va strange puiul in brate. Gabriela nu a mai apucat sa-si pupe fetita. Micuta a murit in burtica cand mama avea 37 de saptamani de sarcina. Tragedia s-a intamplat in spital, sub ochii doctorilor. Cum a fost posibil asa ceva? Gabriela ne-a impartasit experienta crunta prin care a trecut.

„Povestea mea a inceput pe 28 februarie 2018, cand am fost la ginecolog si mi-a confirmat sarcina. Prima sarcina, primul copil, veselie mare. Mostenind de la mama niste varice frumoase pe picior, a trebuit sa fac analize mai multe printre care si cele de trombofilie, doar ca sa eliminam eventualele probleme ce puteau aparea.

Mi-au aparut doua modificari, am fost la hematolog, la noi la Galati, insa mi-a spus ca nu e nimic anormal si nu ar trebui sa-mi fac griji si nici nu e nevoie sa fac injectii in burta cu anticoagulante.

Intre timp, am facut un hematom, dar care s-a retras de la o vizita la alta la medic. Prin luna august, la 6 luni de sarcina, mi-a zis medicul ca am lichid amniotic usor in exces. Am intrebat de ce si mi-a zis ca nu are raspuns la intrebare. „De la totul si de la nimic”, mi-a zis. Nu stia exact, dar mi-a zis oricum ca nu e nimic ingrijorator.

In septembrie am mers din nou la ecografie si mi-a spus iarasi ca am lichid cam mult. Am intrebat motivul, acelasi raspuns.. „nu stiu”. La inceputul lui octombrie, aceeasi situatie. Eu deja aveam o stare de disconfort pentru ca aveam burta foarte mare, in conditiile in care fetita mea era mai mica cu o saptamana, iar eu nu luasem in greutate foarte mult.

Am inceput sa „rascolesc” internetul si am descoperit ca unul dintre motivele pentru care se face lichid in exces este hipertensiunea. Alte probleme sau simptome nu aveam. Ma simteam bine. Am cerut totusi cuiva un aparat de masurat tensiunea si m-am speriat cand am vazut 16/10.

Am sunat imediat medicul. Era seara. Mi-a spus sa iau pastile si a doua zi sa vin sa-mi faca o ecografie, la spital. Am mers la spital a doua zi si mi-a luat tensiunea ( ceea ce nu s-a mai intamplat de prin august). Aveam 15/9.

CONTINUARE

Page: 1 2

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

2 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

o săptămână