Gina Pistol a născut o fetiță. Smiley a dat vestea cea mare: „Este perfectă” | Demamici.ro

Gina Pistol a născut.
Gina Pistol este cea mai proaspătă mămică din showbiz. Prezentatoarea TV a născut astăzi o fetiță perfect sănătoasă, așteptată cu mult drag de părinții ei celebri.
Gina Pistol și Smiley au devenit oficial părinți. Vedeta a adus pe lume astăzi primul lor copil.
Atât Gina, cât și Smiley, se află la prima experiență de acest fel, iar vestea că vor deveni părinți le-a adus multă bucurie în suflet.

Din primele informații, mămica Gina se simte foarte bine. Fetița lor este perfect sănătoasă, având o greutate la naștere de 3,230 kg și o lungime de 51 de cm.

„Daca ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranta urmatoarele: “Am devenit parinti!”. Gina se simte bine, a nascut in seara aceasta, fetita nostra este sanatosa, are 3,230 kg si 51 cm lungime, iar @danaoprescu , medicul nostru, spune ca este perfecta.
Sunt primele ore din cea mai frumosa poveste din vietile noastre si stim deja ca nu stim nimic din tot ce ne asteapta:)
Gasiti mai sus imagini cu noi si emotiile noastre de dinainte de a fi 3. Sunt asa cum le-am trait si cum au navalit peste noi. Vi le aratam ca unor prieteni buni. Va multumim pentru felul in care ne-ati fost alaturi in toata perioada asta! Sa fie soare!”, a trasmis Smiley pe Instagram.

Gina Pistol a publicat și ea pe pagina de Facebook un vlog filmat cu puțin timp înainte de clipa cea mare, din timpul pregătirilor pentru vizita la maternitate.

„Asa incepe fericirea. Suntem deja 3. Fetita nostra s-a nascut astazi, este sanatosa, are 3,230 kg si 51 cm lungime, iar @DanaOprescu, medicul nostru, ne-a spus ca este perfecta.
Multumim pentru toate gandurile si urarile. Revenim cat de curand cu vesti, imediat ce vom fi in stare”, a transmis ea.

Îndrăgitul cuplu s-a pregătit din timp pentru venirea fetiței lor. Gina s-a implicat în decorarea camerei micuței lor și alegerea mobilei.

Pregătirile pentru camera bebelușului s-au încheiat cu mai puțin de două săptămâni înainte ca vedeta să nască, iar primele imagini au fost făcute publice.

Pentru decorarea camerei fetiței lor, Gina Pistol a ales nuanțe de roz și mobilier alb.
Camera este decorată cu tapet în nuanțe de roz pudrat cu model cu păsări, o canapea, de asemenea roz pudrat, dar și un pătuț, o noptieră și două măsuțe, toate albe.

„Ideea este că în perioada asta toată lumea îmi recomandă să dorm, să mă odihnesc, dar ce credeți, nu pot să dorm! Nu pot. Dorm cel mult o oră, o oră jumate, mă trezesc, am anumite nevoi.. Cumva cred că mă pregătesc pentru ce va urma”, mărturisea vedeta cu puțin timp înainte să nască.

Gina Pistol a născut. Vedeta, diagnosticată cu rinita de sarcină în ultimul trimestru

Gina Pistol a resimțit din plin multe dintre neplăcerile cu care se confruntă femeile însărcinate în peste 30 de săptămâni.

Rinita de sarcină i-a îngreunat respirația și i-a afectat somnul, noaptea, făcând-o să sforăie. Gina nu conștientiza acest lucru până în momentul în care Smiley a filmat-o și i-a arătat sunetele pe care le scoate prin somn.

Rinita de sarcină se caracterizează prin congestie nazală, simptom responsabil pentru dificultatea în respirație și insomnie. Secrețiile nazale devin mai abundente, la fel ca strănuturile sau infecțiile sinusale.

„Între noi fie vorba, sunt recunoscătoare și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru miracolul pe care-l trăiesc. Sunt atât de fericită, dar uneori mai fac și haz de necaz.

Nu e deloc ușor să fii însărcinată. Eu, care alergam 6-10 kilometri fără nicio problemă, acum, dacă merg 50 de metri, trebuie să iau o pauză. Am și rinită de sarcină, ceea ce înseamnă că nu pot să dorm noaptea. Dacă se întâmplă să pot să dorm noaptea, atunci trebuie să merg des la baie și dacă n-am nimic cu astea două, atunci mă lovește fiica mea.”, povestea Gina.

Share

Articole recente

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

5 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

6 zile

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

o săptămână

Dermatita atopică – ce este, cum se manifestă și care este tratamentul? Interviu cu Dr Monica Dima | Demamici.ro

Dermatita atopică este o afecțiune cronică a pielii, care se manifestă adesea prin uscăciune, înroșire,…

o săptămână