Gabriela Cristea, cu fetita cea mica, de urgenta, la spital! | Demamici.ro

Gabriela Cristea, cu fetita cea mica, de urgenta, la spital! Gabriela Cristea a trecut printr-o adevarata spaima dupa ce Iris Selena, fetita sa cea mica, s-a simtit rau. Problemele de sanatate ale micutei au inceput inca de ieri dimineata.

Iris a avut scaune moi si febra, iar starea ei s-a inrautatit, astfel incat parintii au dus-o de urgenta la spital. Medicii de la o clinica privata din Capitala au decis sa o interneze.

In urma cu putin timp, Gabriela Cristea a postat o fotografie cu micuta Iris, pe patul de spital, pe contul sau de socializare. Totodata prezentatoarea TV a anuntat ca fetita a facut gastroenterocolita.

Vezi si: Gabriela Cristea, despre chinul prin care a trecut pentru a deveni mama: „Ne-am hotarat sa nu mai facem. Sa ne oprim din tratamente”| Demamici.ro

Gabriela Cristea, cu fetita cea mica, de urgenta, la spital!

„Trezit ieri dimineata cu chef de joaca, aniversat 6 luni, brusc febra pe la pranz, scaun moale, plecat la medic si pe drum regurgitat in masina, internat urgent, tratament, noapte alba, febra mare dimineata la 5:00 si azi o luam de la capat. Thea Iris Selena are gastroenterocolita!”, a scris Gabriela Cristea pe contul de socializare.

Gabriela Cristea si Tavi Clonda au doua fetite: pe Victoria, in varsta de 2 ani, si pe Iris, de 6 luni. Mezina familiei a venit pe lume pe data de 17.03.2019, in jurul orei 11:40. Iris a venit pe lume prin cezariana. Interventia chirurgicala a fost necesara din cauza riscurilor pe care nasterea le presupunea.

O ruptura de uter era iminenta, iar medicul care i-a monitorizat sarcina a programat operatia in saptamana 37 de sarcina.

Gabriela Cristea si-a adus pe lume prima fetita, pe Victoria, pe 23.09.2017.

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

2 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

o săptămână