Mămici și tătici celebri

Fotografii rare cu Mădălina Ghenea și fetița ei, Charlotte | Demamici.ro

Fotografii rare cu Mădălina Ghenea și fetița ei, Charlotte. Mădălina Ghenea, model și actriță care a cunoscut faima dincolo de hotarele României, este și mama unei fetițe superbe.

Recent, în presă, au apărut fotografii rare cu Mădălina Ghenea și fetița ei, surprinse, cel mai probabil, în timpul unui shooting pentru o revistă de modă. Mădălina Ghenea trăiește în Italia de ani buni, acolo unde și-a clădit o carieră de succes. Dincolo de proiectele în care este implicată, frumoasa brunetă este și mama unei fetițe superbe, rodul iubirii dintre ea și fostul partener, afaceristul Matei Stratan.

Fotografii rare cu Mădălina Ghenea și fetița ei, Charlotte

În prezent, micuța Charlotte locuiește cu mama ei, iar bunica fetei este în permenență alături de ea, atunci când Mădălina Ghene este nevoită să participe la evenimente sau are filmări.

De curând, Mădălina Ghenea și micuța Charlotte au fost vedetele unui shooting la piscină, iar imaginile s-au viralizat imediat.

Fire discretă cu viața personală, Mădălina Ghenea și-a ținut până acum fetița departe de lumina reflectoarelor. Fanii și internauții au observat asemănarea izbitoare dintre actriță și fiica ei, semn că Charlotte are toate șansele să își clădească o carieră în lumea modelling-ului atunci când va mai crește.

Îmbrăcate în costum de baie și cu zâmbetul pe buze, printre șezlongurile de la piscină, mama și fiica au pozat împreună. Charlotte a moștenit trăsăturile fizice de model ale mamei sale. În trecut, cele două au mai avut parte de ședințe foto împreună, în care și-au asortat ținutele, legătura dintre ele fiind una cu adevărat specială.

Mădălina Ghenea, despre nașterea fiicei sale: „De când ți-am auzit primul țipăt și ți-am văzut ochii minunați, inima mi-a fost furată”

Pentru Mădălina Ghenea, maternitatea a fost o experiență transformatoare, care a schimbat în totalitate conceptul de iubire din viața ei, așa cum multe femei au ajuns să cunoască acest sentiment după ce au experimentat maternitatea.

Iubirea necondiționată și infinită pentru fiica ei a simțit-o încă din primele ei clipe de viață.

„De când ți-am auzit primul țipăt și ți-am văzut ochii minunați, inima mi-a fost furată. Și a fost cel mai frumos hoț pe care l-am văzut vreodată”, declara Mădălina Ghenea despre fiica ei, Charlotte.

Fetița actriței a primit, de altfel, un nume cu totul aparte la naștere, de inspirație regală. Tatăl fetiței a fost cel care a ales numele, inspirat de strănepoata reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii.

„Matei a ales numele fetiţei şi este cea mai bună alegere. De fiecare dată când plec am un sentiment de vinovăţie pe care nu l-am mai avut până acum. Nu ştiu ce m-aş face fără mama, ea mă ajută mult”, declara Mădălina Ghenea, în trecut, pentru AntenaStars.

Vezi și: „Tată, eu de ce am mereu fața blurată?” Cum i-a explicat Marius Moga fetiței sale de 7 ani de ce îi ascunde chipul în pozele publice | Demamici.ro

Vezi si: Adela Popescu și Radu Vâlcan, prima apariție alături de copii. Cei doi băieței seamănă leit cu mama lor | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

21 de ore

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

5 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni