Flavia Mihășan, gânduri din maternitate: „Le felicit pe mamele cu mai mult de doi copii. Sunteți niște eroine” VIDEO | Demamici.ro

Flavia Mihășan, gânduri din maternitate: „Le felicit pe mamele cu mai mult de doi copii. Sunteți niște eroine”. Flavia Mihășan este de două ori mămică, iar maternitatea și-a pus amprenta asupra vieții ei.

Pentru frumoasa dansatoare, viața s-a schimbat odată cu nașterea primului ei copil, Carol.
Odată cu cea de-a doua perioadă de maternitate, Flavia a ajuns să-și dedice tot timpul doar copiilor ei, chiar și până la epuizare.

Invitată în platou la „Teo Show”, Flavia Mihășan a vorbit cu sinceritate despre provocările maternității, mai ales atunci când apare și un al doilea copil.

Flavia Mihășan, gânduri din maternitate

„Sunt acum într-o perioadă în care apreciez femeia. Noi suntem absolut fabuloase. Nu ai cum să ai doi copii mici, sunt o grămadă de femei care au și mai mult de atât, să poți să îi schimbi, să le faci mâncare… Eu după o astfel de zi sunt epuizată și la final mă întind pe canapea și nu-mi vine să cred. Cu un copil, mai e cum e. Dar cu doi copii este imposibil.”

Flavia Mihășan: „Eu nu am știut ce sunt colicile”

Un nou copil vine și cu noi provocări, iar Flavia a simțit acest lucru pe pielea ei: colicile.

„Tudor, cel mai mic, a avut în ultimele săptămâni colici, ceea ce Carol nu a avut. Nu am știut ce sunt colicile, ce înseamnă. A început să plângă mult, apoi am aflat despre aceste colici. Iar programul lui de plâns începea când Carol trebuia să facă nani, apoi el nu mai putea dormi pentru ca se speria de plânsetul lui. Dar am trecut cu bine de perioada aceea.

Toate mămicile trec prin asta și le felicit pe cele cu mai mult de doi copii. Sunteți… mai mult decât eroine.”

Flavia Mihășan a picat 4 bone venite la interviu: „Primul lucru pe care îl faci după ce intri în casă și te descalți? Acolo au picat”

Deși au fost multe zile în care s-a simțit copleșită, Flavia nu a apelat la ajutor decât atunci când a simțit că a găsit persoana potrivită, iar căutările nu au fost ușoare, mai ales că mămica Flavia este extrem de atentă la toate detaliile.

„Nu mai știu să vorbesc despre mine. Nu mai apuc să mai dansez, să merg la teatru, să mă ocup de mine. Am un ajutor, nu pot să o numesc bonă, pentru că nu este bonă.

Am avut patru interviuri cu patru bone diferite și nu era ce trebuia. Cel mai important pentru mine când intri în casă este ce faci după ce te descalți? Te speli pe mâini! Doar două din ele au făcut asta.

Apoi, este important pentru mine să vorbești măcar limba română corect. Noi așa îi vorbim lui Carol, așa că nu aș fi vrut să vină cineva să îi vorbească greșit. Și, la final, trebuia să simt că este un om bun și rezonează bine cu copiii.

Nu am pretenția să îmi iubească nimeni copiii așa cum o fac eu, dar să simt eu că este ok. Intuiția mea de mamă îmi spunea că nu e o alegere bună. Așa că foarte bine am făcut pentru că am găsit-o pe doamna Miki, o prietenă de familie, care este o minune!”

Vezi si: Flavia Mihășan a născut. Prima imagine cu bebelușul din maternitate | Demamici.ro

Vezi si: Băiețelul Flaviei Mihășan a împlinit un an! Primele imagini cu chipul micuțului | Demamici.ro

Vezi si: Vacanță cu copii. Activități de făcut în Sunny Beach și impresii despre DIT Majestic Beach Resort | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

2 zile

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

6 zile

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

o săptămână

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni