Mămici și tătici celebri

Fiul Mihaelei Rădulescu a împlinit 19 ani. Ayan locuiește singur în Statele Unite ale Americii | Demamici.ro

Fiul Mihaelei Rădulescu a împlinit 19 ani. Ayan locuiește singur în Statele Unite ale Americii. Tânărul Ayan Schwartzenberg a trecut deja de vârsta majoratului și se îndreaptă cu pași rapizi spre noua lui viață de tânăr adult.

După ce a crescut la Monaco, alături de mama lui, Ayan a decis să se mute în urmă cu un an în Statele Unite ale Americii, acolo unde s-a orientat să-și continue studiile universitare, în domeniul afacerilor.

La începutul lunii august, Mihaela Rădulescu și-a sărbătorit fiul, ocazie cu care i-a transmis în mod public și un mesaj emoționant. Vedeta de televiziune a publicat o fotografie în care apare alături de Ayan, din perioada în care era doar un copil.

Fiul Mihaelei Rădulescu a împlinit 19 ani

„Cei mai frumoși 19 ani și cele mai frumoase 9 luni din viața mea. Și numărătoarea continuă. O mamă mândră. Extrem de mândră de tine!”, a transmis Mihaela Rădulescu.

Fiul Mihaelei Rădulescu, Ayan, un tânăr încrezător, la vârsta de 19 ani

Mihaela Rădulescu i-a insuflat fiului nu doar pasiunea pentru sport, dar și încrederea în forțele proprii. Ayan este un tânăr activ, pasionat de arte marțiale: aikido, judo, karate, iar acest lucru se reflectă în corpul armonios.

Mai mult, după ce a absolvit Liceul Lawrenceville din New Jersey, el a decis să își continue studiile în America și să se orienteze către domeniul afacerilor.

„Cred foarte mult în sistemul de învăţământ american, cel universitar, chiar am fost fanul acestui sistem de învăţământ şi ştiam dintotdeauna că, dacă vrei să-ţi îndrumi copilul spre o universitate de genul ăsta, trebuie să începi să-l pregăteşti din grădiniţă.

Asta înseamnă că trebuie să te gândeşti şi la cantitatea de sporturi şi genul de sporturi pe care le face, trebuie să te gândeşti la instrumente muzicale – măcar să fie familiar cu ele, trebuie să te gândeşti la o cultură generală satisfăcătoare şi la o activitate socială, la rezultatele şcolare – pentru că toate astea ajung, la un moment dat, într-un dosar de aplicaţie la facultate. Dacă nu aveam grija asta din urmă să adun acolo nişte lucruri, nişte situaţii, acum nu avea nicio şansă la o şcoală din America, pentru că acolo aşa funcţionează lucrurile”, povestea în urmă cu ceva timp Mihaela Rădulescu.

Mihaela Rădulescu, o mamă devotată: „Am iubit fiecare zi și noapte de mamă din viața asta”

Mihaela Rădulescu și fiul ei, Ayan, au o relație foarte apropiată.

Vedeta i-a fost un adevărat model în toți acești ani și în ciuda programului ei încărcat, uneori cu filmări și proiecte în România, departe de Monaco. Cu toate acestea, a avut grijă ca Ayan să fie mereu o prioritate pentru ea.

„Am iubit fiecare zi și noapte de mamă din viața asta, nimic nu m-a preocupat mai serios și nimeni n-a avut toată atenția și iubirea mea ca Ayan. Am renunțat la mine, adesea, la proiecte profesionale, dacă serbarea de la școală sau vreo competiție sportivă de-a lui era în program. Am fost acolo pentru el. Și cred că se vede, simt în relația noastră, în felul în care a devenit aproape un adult, gata să-și înceapă viața pe cont propriu”, a mai spus vedeta.

Ayan este rodul iubirii dintre Mihaela Rădulescu și fostul ei soț, afaceristul Elan Scwartzenberg. Cei doi au fost căsătoriți timp de 4 ani, iar după divorț, vedeta a decis să se mute cu fiul ei în Monaco.

Vezi și: Mihaela Rădulescu, alături de fiul ei la absolvirea unui liceu prestigios din Statele Unite ale Americii: „Sunt atât de mândră” | Demamici.ro

Vezi și: Irinuca a absolvit clasa a VIII-a la școala din America. Părinții, Monica Gabor și Irinel Columbeanu, extrem de mândri | Demamici.ro

Share

Articole recente

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița | Demamici.ro

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița. Ministerul Educației…

2 zile

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată | Demamici.ro

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată! Veste…

2 zile

Medici, specialiști în îngrijirea copiilor și tineri părinți se întâlnesc la conferința Maratonul Sănătății | Demamici.ro

Comunitatea Social Moms organizează primul eveniment la Cluj-Napoca - Maratonul Sănătății, o conferință dedicată sănătății…

4 zile

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

2 săptămâni