Mămici și tătici celebri

Fiul lui Mădălin Ionescu a împlinit 18 ani. Mesajul emoționant al Cristinei Șișcanu: „Lacrimile îmi curg șiroaie când scriu aceste rânduri!” | Demamici.ro

Fiul lui Mădălin Ionescu a împlinit 18 ani. Mesajul emoționant al Cristinei Șișcanu: „Lacrimile îmi curg șiroaie când scriu aceste rânduri!” Filip, fiul lui Mădălin Ionescu, a împlinit vârsta majoratului pe 7 decembrie. Încă de la primele ore ale dimineții, Cristina Șiscanu a ales să-și împărtășească gândurile în mod public, pe contul său de Instagram. Postarea sa a emoționat pe toată lumea.

Filip, băiatul lui Mădălin Ionescu și al primei sale soții, Mihaela Coșerariu, avea 6 ani când Cristina Șișcanu a apărut în viața lor. Încă din primele clipe în care l-a cunoscut, jurnalista l-a îndrăgit și a acceptat responsabilitatea imensă de a-i deveni mamă. În ciuda problemelor de sănătate foarte grave, care îl fac pe Filip un băiat special, Cristina Șișcanu i-a fost alături zi de zi, îngrijindu-l, iubindu-l și susținându-l ca pe propriul copil. Filip a învățat-o să iubească necondiționat, iar dăruirea ei a fost nelimitată. Puține persoane sunt capabile de o asemenea acceptare și dedicare, însă ea este una dintre ele și merită tot respectul nostru. Mulțumim, Cristina Șișcanu pentru lecția de iubire necondiționată pe care ne-o oferi zi de zi! De-ar fi mai mulți oameni cu un suflet atât de mare precum al tău, lumea ar fi mai bogată!

Fiul lui Mădălin Ionescu a împlinit 18 ani. Mesajul emoționant al Cristinei Șișcanu: „Lacrimile îmi curg șiroaie când scriu aceste rânduri!”

În toți acești ani în care i-a fost alături, Cristina Șișcanu a trecut prin foarte multe sentimente amestecate. N-a putut să nu simtă revoltă. S-a întrebat de nenumărate ori de ce destinul a fost atât de dur cu acest băiat frumos, cu chipul senin și inima mare.

„La mulți ani, băiatul meu iubit! 18 ani… un ochi îmi râde și altul îmi plânge. Parcă a fost ieri când m-ai luat de mână în parc și ne-ai pus, pe mine și pe tatăl tău, să ne ținem de mână. Și de atunci suntem împreună, de atunci am devenit mamă. Aveai 6 ani.

Lacrimile îmi curg șiroaie când scriu aceste rânduri… Și astăzi mai simt revoltă împotriva destinului: de ce trebuie să duci o asemenea povară? Te iubim enorm și ne dorim din suflet să fii fericit. Ne înseninezi zilele cu fața ta solară și cu zâmbetul larg. Îti doresc tot binele din lume și voi fi mereu alături de tine! Ești un copil special, am crescut alături de tine și am învățat lecția răbdării și a iubirii necondiționate. ❤️”, a scris ea, pe Instagram.

Fiul lui Mădălin Ionescu, grave probleme neurologice după ce-a făcut varicela la 2 luni

Madalin Ionescu are trei copii: Petra – din casatoria cu Cristina Siscanu si Stefania si Filip din casnicia anterioara. Baiatul prezentatorului TV a fost diagnosticat cu hemipareza, afectiunea insemnand ca problemele neurologice cu care se confrunta sunt grave.

Madalin Ionescu:Filip a avut o neşansă, a fost un caz special. Cu el am făcut mari eforturi, deşi când ai un copil care trece printr-o dramă, nu poţi spune că ai făcut suficient… El nu prea mai poate fi ajutat.

Când ai neuronii prăjiţi, ce să mai faci? Filip s-a născut perfect sănătos, normal, dar a luat virusul varicelei la vârsta de două luni, iar vaccinul nu exista la noi… Acum, fizic vorbind, el are încă foarte multe din abilităţile unui om normal. Dar mi-e foarte greu să-mi imaginez că va fi integrat…

Este extrem de creativ! Are o imaginaţie incredibilă! Desenează inimaginabil, fotografiază, scrie, a ajuns să descarce programe de pe internet înainte să ştie să citească. Are o memorie vizuală excelentă. Neputând să vorbească, a trebuit să-şi dezvolte alte abilităţi.”

Vezi si: Fiul lui Madalin Ionescu, grave probleme neurologice dupa ce-a facut varicela la 2 luni. „Cand ai neuronii prajiti, ce sa faci?” | Demamici.ro

 

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

3 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

2 săptămâni

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

2 săptămâni