Mămici și tătici celebri

Fiul lui Liviu Vârciu, bucățică ruptă din tatăl lui! Matei Liviu are 2 ani și este al treilea copil al prezentatorului TV | Demamici.ro

Fiul lui Liviu Vârciu, bucățică ruptă din tatăl lui! Matei Liviu are 2 ani și este al treilea copil al prezentatorului TV. La vârsta de 42 de ani, Liviu Vârciu se poate considera un bărbat și un tată împlinit.

Prezentatorul TV are trei copii: Carmina, din fosta relație cu Amy Teiceanu, și Anastasia și Liviu Matei, rodul iubirii dintre el și actuala parteneră, Anda Călin.

Fiul lui Liviu Vârciu, bucățică ruptă din tatăl lui! Matei Liviu are 2 ani și este al treilea copil al prezentatorului TV

În urmă cu doi ani, Liviu Vârciu trăia un moment cu totul aparte. În ziua de 18 mai 2020, Anda Călin îi dăruia cel de-al treilea copil al său, de data aceasta un fiu. Juniorul a primit chiar și numele tatălui său, semn că prezentatorul TV este mândru că numele său va fi dus mai departe.

Recent, Liviu Vârciu a postat o fotografie adorabilă pe rețelele de socializare cu micuțui Liviu, iar imaginea i-a adus o explozie de like-uri și felicitări în comentarii.

Liviu Matei este leit tatălui său, iar acest lucru se observă atât la trăsăturile și expresiile feței, cât și la carismă. Juniorul a fost fotografiat la masa, în timp ce se juca cu lingurița, iar părinții l-au surprins într-o ipostază absolut adorabilă.

Fiul lui Liviu Vârciu, bucățică ruptă din tatăl lui! Liviu Vârciu și-a dorit mult să devină și tată de băiat, astfel încât, la aflarea sexului bebelușului a fost peste măsură de entuziasmat.

„Pe bebe îl cheamă Liviu Matei. Liviu a pus primul nume, iar eu l-am pus pe al doilea. Dacă ar fi fost fată, cum a fost și în cazul Anastasiei, eu aș fi ales primul nume, iar el pe al doilea”, povestea Anda Călin la ceva vreme după venirea pe lume a fiului lor.

Liviu Vârciu, viață de tătic. Fiica cea mare este acum o tânără superbă de 20 de ani

Pentru Liviu Vârciu, viața de tată este cu adevărat colorată. Carmina, fiica lui cea mare, are deja 20 de ani și face primii pași în viața de adult. Liviu Vârciu o sprijină cât se poate de mult și i-a fost mereu alături, chiar și după despărțirea de mama fetei, care a avut loc în urmă cu mult timp.

„Copii mari, cheltuială mare. Trebuie sa-i iau apartament lui fii-mea în București pentru ca s-a mutat la facultate aici. Bineînțeles, trebuie sa-i iau mașina și uite așa terminasem și eu cu creditele pe care le-am făcut, dar acum trebuie sa fac altele pentru ca trebuie să-i iau apartament (…)

Îi mulțumesc lui Dumnezeu că am reușit să o mut pe mama, i-am făcut o căsuță mult visată lângă București, în Ilfov”, mărturisea artistul în cadrul unei emisiuni TV.

În ultimii ani, Vârciu și-a readus aminte ce înseamnă să fii tată de copii mici, după ce Anda Călin i-a adus pe lume cea de-a doua fiică, pe Anastasia, și pe fiul său.

„Sentimentul pe care eu l-am trăit… Eu nu am simțit în viața mea iubirea asta. Cu fii-mea cea mare a fost mai complicat, nu am stat mereu bot în bot cu ea. O iubesc, e viața mea, e sufletul meu, pentru că a fost primul meu copil, eu eram un copil, aveam 20 de ani, când am făcut-o.

Dar cu cea mijlocie, cu Anastasia… Doamne, nu se poate așa ceva, mă ia de la stomac, știe exact ce butoane să apese. Sunt alte trăiri. Sentimentul pe care îl am față de copii e ceva…”, a mai declarat Liviu Vârciu, la Antena Stars.

Vezi și: Carmina, fiica cea mare a lui Liviu Vârciu, s-a mutat în București și s-a reapropiat de tatăl ei: „Parcă e fratele meu mai mare” | Demamici.ro

Vezi si: Liviu Vârciu, tată pentru a treia oară. Anda Călin a adus pe lume un băiețel | Demamici.ro

Share

Articole recente

Medici, specialiști în îngrijirea copiilor și tineri părinți se întâlnesc la conferința Maratonul Sănătății | Demamici.ro

Comunitatea Social Moms organizează primul eveniment la Cluj-Napoca - Maratonul Sănătății, o conferință dedicată sănătății…

21 de ore

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

o săptămână

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

2 săptămâni

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

2 săptămâni

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

3 săptămâni