Mămici și tătici celebri

Așa tată, așa fiu! Armin, fiul lui Andrei Duban, și-a moștenit tatăl la umor: „Îi cam place să fie în centrul atenției” | Demamici.ro

Fiul lui Andrei Duban și-a moștenit tatăl la umor. Andrei Duban și soția lui, Grațiela Duban, sunt mândri foc de minunea din viețile lor, unicul lor copil, Armin. Băiețelul lor a împlinit vârsta de 11 ani și este deja clar că a moștenit din carisma părinților săi, dar mai ales, simțul umorului din partea tatălui.

În casa familiei Duban, orice oră pare să fie potrivită pentru o glumă bună! Încă de la o vârstă fragedă, micuțul Armin a absorbit glumele tatălui său și a început să-i placă și lui să-i poată face pe cei din jurul lui să râdă.

„Armin ascultă foarte mult, știe, cred, foarte multe bancuri de-ale mele. Noi avem o regulă în casă – pentru că unele bancuri sunt mai cu perdea, altele fără – și la noi este o regulă: ai voie să asculți, nu ai voie să repeți. Dar sunt câteva bănculețe pe care el le-a furat, ca să zic așa, cu ghilimele de rigoare, și pe care le spune foarte frumos. Și îi cam place, sincer, să fie în centrul atenției. Iar la școală este perceput atât de profesori, cât și de colegi ca cel care aduce umorul și care îți descrețește frunțile. Se pare că mă moștenește”, a declarat Andrei Duban pentru tvmania.ro.

Fiul lui Andrei Duban și-a moștenit tatăl la umor. Andrei Duban, un tătic pus pe distracții: „Grațiela se ocupă de lecții, eu mă ocup de entertainment”

În casa familiei Duban, regulile sunt stabilite foarte clar: dacă e vorba de joacă și distracție, actorul e responsabil de aceste lucru, în timp ce mămica Grațiela are mult mai multă răbdare la partea cu lecțiile și temele de la școală.

„Sunt multe lucruri pe care îmi face plăcere să le fac cu Armin. Pot să vă spun ce nu îmi face plăcere să fac, și anume lecțiile. De aceea mă bucur de răbdarea Grațielei, care face lecțiile cu el. Eu mă ocup de cealaltă parte, de entertainment. Ne place să mergem la film împreună, să ne plimbăm cu bicicletele, cu trotineta electrică, să ne jucăm pe Play Station, deși o facem foarte rar – pentru că eu nu mă prea descurc cu butoanele.

Dar când reușim, ne distrăm pe cinste. De fapt, hai să fiu sincer ! Asta cu… ne distrăm pe cinste : de fapt, eu sunt foarte pricinos. Dacă mă bate primele 2 sau 3 meciuri, ori la Mortal Kombat or la curse de mașini, eu mă enervez și nu mă mai joc. Hai, ca să spun adevărul, până la urmă”, a mai povestit Andrei Duban.

Armin a câștigat primii bani încă de la vârsta de 10 ani

La vârsta de doar 10 ani, fiul Grațielei și a lui Andrei Duban își câștiga singur primii bani, prin dublarea vocilor unor personaje din desene animate.

„Câștig bani din voci, din dublaje. Îl fac pe Christopher din Anna and Friends, pe Nico, dintr-un desen cu trenulețe”, a spus Armin în emisiunea lui Cătălin Măruță, în urmă cu un an.

Iar faptul că Armin i-a călcat pe urme tatălui său, încă de la o vârstă fragedă, i-a adus și mai multă mândrie acestuia.
Dincolo de mândrie, Andrei Duban se străduiește să petreacă cât mai mult timp de calitate cu fiul său, iar ultimii ani, odată cu restricțiile impuse de pandemie, a reușit să pătrundă mai mult în universul său.

„Am zis că cel mai fericit lucru după care pot să închid ochii, ar fi să-l văd la casa lui, cu un copil. Mă bucur atât de mult că am găsit timp mai mult pentru Armin. Poate n-am stat în pandemie atât cât încercăm acum să recuperăm. Nu știu de ce. Mi-am dat seama acum, că s-a mai mărit, care sunt lucrurile care-l bucură pe el. Am făcut o greșeală când vine vorba de cadouri. Ne-am dat seama că obiectele l-au derutat. Pe el, în ultimul timp, l-a bucurat faptul că mi-am făcut timp să mă joc cu el”, a spus Andrei Duban în cadrul emisiunii.

Vezi și: Dan Negru, fotografie rară cu familia: „Pe copii i-am lăsat să-si trăiască liniștiți copilăria. Nu apar la televizior, nu sunt vedete pe Tik Tok” | Demamici.ro

Vezi și: Boala rară la ochi de care suferă fetița cea mare a lui Codin Maticiuc: „Așa le dă Dumnezeu oamenilor cu bani, boli incurabile. Putea să orbească” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița | Demamici.ro

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița. Ministerul Educației…

4 zile

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată | Demamici.ro

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată! Veste…

4 zile

Medici, specialiști în îngrijirea copiilor și tineri părinți se întâlnesc la conferința Maratonul Sănătății | Demamici.ro

Comunitatea Social Moms organizează primul eveniment la Cluj-Napoca - Maratonul Sănătății, o conferință dedicată sănătății…

6 zile