Mămici și tătici celebri

Fiica regretatei Edith Gonzales, apariție rară în public. Constanza a împlinit 18 ani și seamănă leit cu mama ei | Demamici.ro

Fiica regretatei Edith Gonzales, apariție rară în public. Constanza a împlinit 18 ani și seamănă leit cu mama ei. Fiica regretatei actrițe sud-americane Edith Gonzales a avut de curând o apariție publică care a atras toate privirile.

Constanza Creel are 18 ani și a fost văzută la petrecerea de lansare a unui restaurant de lux din Mexico. A fost primul eveniment public la care Constanza a apărut neînsoțită de tatăl ei, politicianul Santiago Creel.

Fiica actriței Edith Gonzales a fost surprinsă în fotografiile de la eveniment, destul de sigură pe ea și cu zâmbetul pe buze, iar imaginile au fost ulterior publicate în revista „Quién”.

Nu în ultimul rând, cei prezenți nu au putut să treacă cu vederea asemănarea izbitoare dintre ea și mama ei. Tânăra a purtat o ținută casual, neagră, alcătuită din pantaloni și geacă de piele și și-a petrecut seara alături de câțiva prieteni.

Fiica regretatei Edith Gonzales, apariție rară în public. Constanza avea 14 ani atunci când mama ei a murit de cancer

Pentru Constanza, maturizarea a venit devreme în viață, odată cu boala mamei sale. Adolescenta a avut grijă mereu de Edith Gonzales, în lupta ei cu cancerul, iar actrița făcuse chiar și o serie de mărturisiri emoționante în acest sens, în ultima parte a vieții.

A dormit la picioarele patului meu timp de trei săptămâni și nu m-a abandonat”, a spus actrița într-un interviu.

Edith Gonzales și fiica ei au avut o relație extrem de apropiată, iar moartea actriței a fost de departe cea mai grea cumpănă din viața Constanzei. De la moartea mamei sale și până în prezent, puține detalii s-au cunoscut despre moștenitoarea actriței.

Astăzi, la vârsta de 18 ani, Constanza seamănă izbitor de tare cu mama ei și pare că i-a moștenit chiar și înclinația artistică. Unchiul fetei, Victor Gonzales, a mărturisit că nepoata lui are, într-adevăr o pasiune pentru artă, deși nu întocmai ca mama ei.

„Singurul lucru pe care vi-l spun este că are o anumită înclinație spre chestiuni muzicale”, a declarat el.

Scrisoarea lui Edith Gonzales pentru fiica sa

Înainte de a muri, în ultimele clipe de bătălie cu boala, Edith Gonzales i-a lăsat o scrisoare emoționantă fiicei sale, în semn de rămas-bun.

Cuvintele actriței scrise cu durerea unei mame care știe că-și lasă în urmă copilul, mult prea timpuriu, au mișcat inimile multor oameni după publicarea scrisorii.

„Într-o zi ți-au anunțat sosirea, transformându-mi corpul. Am simțit cum ai crescut. Ai venit puternică, delicată, așteptată și frumoasă. M-ai făcut mamă. Te-am ținut în brațe și m-am gândit, fără să suspectez profunzimea a ceea ce înseamnă să fii mamă, că te voi putea forma. Însă, încet-încet, m-ai învățat că părinții nu pot decât să spere că pot fi ghizi pentru copiii lor, în marea imensă ce este viața.

Nu, iubito, viața nu este grea, ci mai degrabă nerușinat de frumoasă. Tu ești foarte determinată, deșteaptă și generoasă. Sunt atât de mândră de tine, atât de mândră să te văd construindu-te ca o persoană frumoasă, puternică, veselă și corectă.​

Constanza, ești fetița mea, iubirea mea, cerul meu, inima mea, totul pentru mine, și totuși, fără dubii, ești propria ta persoană. Ești o copilă frumoasă. Pot doar să îți mulțumesc că mi-ai permis să îți fiu mamă și să înțeleg, privindu-te, miracolul vieții. Până la urmă, suntem praf de stele. Te iubesc, micuțo”, a scris Edith Gonzalez pentru fiica ei.

Vezi și: Edith Gonzalez, condusa pe ultimul drum. Ce scrisoare emotionanta i-a lasat fiicei sale inainte de moarte | Demamici.ro

Vezi și: Mesaj cutremurator transmis de fiica lui Edith Gonzalez dupa moartea actritei! Ce scrisoare plina de emotie i-a dedicat | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

o săptămână

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

2 săptămâni

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

2 săptămâni

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

3 săptămâni