Mămici și tătici celebri

Fiica regretatei actrițe Edith Gonzales a împlinit 18 ani. Constanza a moștenit frumusețea mamei sale | Demamici.ro

Fiica regretatei actrițe Edith Gonzales a împlinit 18 ani. Constanza a moștenit frumusețea mamei sale. Constanza Creel, fiica regretatei actrițe Edith Gonzales, a ajuns la vârsta majoratului. Fiica celebrei actrițe de origine mexicană avea doar 15 ani, atunci când și-a pierdut mama, răpusă de un cancer ovarian cu care s-a luptat multă vreme.

Edith Gonzales a lăsat în urma ei multe lacrimi, dar și o familie care îi poartă numele mai departe și, mai ales, o fiică prin care actrița continuă parcă să trăiască.
Constanza Creel duce o viață cât mai ferită de lumina reflectoarelor, însă se străduiește să continue planurile mamei sale.

În prezent, ea trăiește alături de tatăl ei biologic, politicianul Santiago Creel, soția lui și cele două surori vitrege ale sale.
Într-o fotografie recentă postată de politician, Constanza apare alături de familia ei și pare că se transformă într-o tânără din ce în ce mai frumoasă și cu siguranță a moștenit mult din șarmul mamei sale.
La data de 17 august, fiica lui Edith Gonzales a împlinit 18 ani.

Edith Gonzales i-a lăsat o scrisoare emoționantă fiicei sale

Cu puțin timp înainte de a muri, actrița din „Salome” și-a scris gândurile de mamă către fiica ei într-o scrisoare plină de emoție.

Cu puțin timp înainte de a muri, Edith Gonzalez i-a dedicat o scrisoare emoționantă fiicei ei, mărturisindu-i, între altele, cât de mândră este de ea.

„Într-o zi ți-au anunțat sosirea, transformându-mi corpul. Am simțit cum ai crescut. Ai venit puternică, delicată, așteptată și frumoasă. M-ai făcut mamă. Te-am ținut în brațe și m-am gândit, fără să suspectez profunzimea a ceea ce înseamnă să fii mamă, că te voi putea forma.

Însă, încet-încet, m-ai învățat că părinții nu pot decât să spere că pot fi ghizi pentru copiii lor, în marea imensă ce este viața. Nu, iubito, viața nu este grea, ci mai degrabă nerușinat de frumoasă. Tu ești foarte determinată, deșteaptă și generoasă. Sunt atât de mândră de tine, atât de mândră să te văd construindu-te ca o persoană frumoasă, puternică, veselă și corectă.​

Constanza, ești fetița mea, iubirea mea, cerul meu, inima mea, totul pentru mine, și totuși, fără dubii, ești propria ta persoană. Ești o copilă frumoasă. Pot doar să îți mulțumesc că mi-ai permis să îți fiu mamă și să înțeleg, privindu-te, miracolul vieții. Până la urmă, suntem praf de stele. Te iubesc, micuțo”, a fost mesajul lui Edith Gonzalez pentru fiica ei, potrivit newsbeezer.com.

Constanza Reel este unicul copil al actriței, fiind rodul iubirii dintre ea și politicianul Santiago Creel. Edith Gonzales și Lorenzo Lazo, partenerul ei de viață, nu au avut copii.

Vezi și: Edith Gonzalez, condusa pe ultimul drum. Ce scrisoare emotionanta i-a lasat fiicei sale inainte de moarte | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

3 ore

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

4 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni