Mămici și tătici celebri

Fiica lui Nick de la „N&D” este o adolescentă superbă. Andreea are 16 ani și visează deja la scenă VIDEO | Demamici.ro

Fiica lui Nick de la „N&D” este o adolescentă superbă. Andreea are 16 ani și visează deja la scenă! Nick de la „N&D”, așa cum a devenit cunoscut pe piața muzicală din România, a reușit în toți acești ani să se ocupe nu doar de muzică, dar și să-și construiască o familie frumoasă.

Nicolae Marin, pe numele său real, este mândru tată de fată și chiar are și de ce! Andreea, rodul iubirii dintre el și soția lui, are 16 ani și s-a transformat într-o adolescentă de o frumusețe răpitoare. Alături de mama ei, Nick trăiește de 28 de ani o frumoasă poveste de dragoste și și-au construit o familie unită, care a trecut cu brio de proba timpului, dar și de alte provocări.

Deși concertele l-au obligat să plece de multe ori de acasă, în deplasări, Nick a avut grijă să mențină o relație extrem de apropiată cu Andreea, unicul lui copil.

„Când era mai mică nu scăpam. Mă chema pe mine să dorm cu ea”, a povestit Nick la „Teo Show”.

În ciuda frumuseții sale, Andreea este selectivă cu admiratorii ei și a mărturisit că nu a avut până acum niciun iubit.

Fiica lui Nick de la „N&D” este o adolescentă superbă. Andreea are 16 ani și visează deja la scenă

„Nu aș fi împotriva unui iubit. Ea de obicei vorbește cu mama, eu sunt ultimul care află socotelile. După ce s-a stabilit că e cât de cât ok socoteala ajunge și la mine informația. Ieri m-a întrebat „Ce părere ai de băiatul ăsta?”, adică dacă îmi place cum arată.

Nu trebuie să-mi dau eu acordul în privința asta. Având în vedere că și eu am avut o relație la o vârstă fragedă, nu am ce să spun. La vârsta ei o cunoșteam pe mama ei.”, a mai spus artistul.

Andreea are 16 ani și visează deja la scenă

Fiica lui Nick a moștenit și pasiunea artistică de la tatăl ei și recunoaște că este fascinată de scenă și tot ce înseamnă arte vizuale.

„Da, îmi place partea artistică. Îmi place mult și să editez video, să creez filme sau să fac machiaj de film. Dar totodată îmi place și să fiu pe scenă să cânt și să dansez, să fac fotografii. Și vreau să fiu și fotomodel”, a mai spus Andreea.

Nu este prima dată când Nick este însoțit de fiica sa în emisiuni. În trecut, artistul a participat și la „Chefi la Cuțite” și a avut parte și de câteva reacții neașteptate din partea colegilor de breaslă. Amuzat, Nick a povestit cum i s-a întâmplat adesea ca cei din jur să o confunde pe fiica lui cu o posibilă nouă iubită.

„Ultima oară când am avut o filmare m-am întâlnit cu Andreea Bănică și se uita ciudat la mine. Și m-a luat de-o parte și m-a întrebat cine e și i-am spus fiică-mea. Mi-a răspuns: <<A, am crezut că ai iubită nouă>>. Faza e că Andreea cunoaște relația mea de 28 de ani pe care o am cu soția”, le-a povestit Nick celor trei chefi.

La rândul ei, Andreea își vede tatăl ca pe unul dintre cei mai apropiați prieteni.

„Nick ca tată se comportă ca și cum am fi prieteni. Uneori se cam enervează și mă ceartă. E foarte strict cu lucrurile lui. Se enerevează foarte repede, iar apoi își dă seama că a exagerat”, a povestit Andreea despre tatăl ei.

Vezi și: Chef Sorin Bontea are doi copii. Cum arata familia lui VIDEO | Demamici.ro

Vezi și: Drama puțin știută a lui Chef Joseph Hadad. A rămas singur cu 3 copii mici, după ce soția sa a murit la doar 42 de ani | Demamici.ro

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

3 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

2 săptămâni