Mămici și tătici celebri

Fiica Ancăi Serea și a lui Adi Sînă a fost operată de urgență. Cum se simte acum Sarah | Demamici.ro

Fiica Ancăi Serea și a lui Adi Sînă a fost operată de urgență. Vedeta a tras o sperietură groaznică (ca orice mamă, de altfel, atunci când își vede puiul bolnav), mai ales că erau în concediu. 

Însă, totul este bine când se termină cu bine, iar după ce Sarah a trecut printr-o intervenție chirurgicală, este în afara oricărui pericol.

Anca Serea a postat pe rețelele de socializare o fotografie alături de fiica ei, de pe patul de spital. Soția lui Adi Sînă și-a lăudat fiica, spunând că a fost extrem de curajoasă.

Fiica Ancăi Serea și a lui Adi Sînă a fost operată de urgență

„Bun găsit, prieteni dragi. Poate mulți dintre voi ați observat din stories pe care le-am postat că vacanța familiei s-a încheiat brusc, fiind nevoiți sa revenim acasă mai repede decât ne doream. Motivul a fost că Sarah, care nu a vrut să absenteze de la școală și a rămas acasă, a avut nevoie de o intervenție chirurgicală de urgență, care nu suporta amânare… După ce o noapte întreagă a avut dureri mari și vărsături, dimineața a mers la medic însoțită de mama mea.

Am înțeles ieri, încă o dată, cât de prețioasă este sănătatea noastră și a celor dragi, cât de important este fiecare moment pe care îl trăim și pe care ar trebui să îl prețuim la maxim.

Nu dorim sa intrăm în foarte multe detalii, Sarah este bine acum, mulțumesc lui Dumnezeu și în special medicilor minunati care au fost mai mult decât prompți în rezolvarea cazului și alături de noi familia cu multe informații și compasiune. În astfel de momente înțelegem mai clar ca niciodată că nu mai conteaza nimic altceva, nici timpul, nici alte detalii de care ne agățăm zilnic ci doar binele persoanei dragi. Aveți grija de voi și de cei dragi, viața este atât de scurtă! Sarah, ai fost foarte curajoasă”, a scris Anca Serea pe rețelele de socializare.

Anca Serea, mămică de șase ori

Anca Serea are șase copii. Cei mari, David și Sara, provin din relația cu fostul soț, Filip Poplingher. Din relația cu Adi Sînă, familia s-a mărit cu alți patru copii: Noah, Ava, Moise și Leah. Anca Serea a recunoscut că și-ar fi dorit să facă și al șaptelea copil, însă a primit avertismente și de la medici, din cauza unei anemii severe cu care se confruntă și care i-ar putea pune în pericol sarcina.

„N-aș mai putea să țin o sarcină pentru că este binecunoscută anemia și momentan nici nu am susținerea medicului, dacă ar fi să fie, dar în viitor nu se știe. Ne mai dorim copii”, a spus Anca Serea la Antena Stars.

Vezi și: Anca Serea, despre ce inseamna cu adevarat sa fii gravida. Schimbarile despre care multe mamici nu vorbesc | Demamici.ro

Vezi și: Anca Serea, mesaj pentru mamicile care vor sa nasca prin cezariana: „Va implor sa reconsiderati!”

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

o zi

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

5 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni