Uncategorized

Fetita de 5 luni, plina de vanatai dupa ce i s-a luat sange. Mama, disperata: „Voua vi se pare normal?” | Demamici.ro

O mamica din Suceava si-a exprimat disperarea printr-o postare pe contul de socializare dupa ce a fost cu fetita de 5 luni la spital. Micutei i s-a recoltat sange, insa in urma procedurii, copilul s-a ales cu mana vanata in mai multe locuri.

Mama fetitei a intrebat cadrele medicale daca este normal sa se intample asta. Raspunsul lor a fost ca bebelusul este mai sensibil, acesta fiind motivul aparitiei vanatailor.

„Azi i-au luat sânge fetiței mele de 5 luni, într-un hal animalic pot sa zic. Am intrebat asistentele dacă li se pare normal sa facă așa și au zis ca da! Am intrebat doctorița dacă i se pare normal sa se ia sânge așa și a zis ca da!

„Ea e mai sensibilă și de asta i-au rămas urme”. Voua vi se pare normal ?! Poate is nebuna eu și nu știu ce zic. Nu ni s-a dat nici măcar o crema sau sa îmi zică sa pun gheata sau ceva sa se amelioreze,”, a fost postarea publica, facuta de mama fetitei.

Mama, multumita de comportamentul doctorului, dar nu si al asistentelor

Comportamentul doamnei doctor a fost exemplar potrivit spuselor mamicii, insa femeia nu a putut spune acelasi lucru si despre felul in care s-au comportat asistentele.

„In legătura cu doamna doctor, ea a fost foarte ok cu noi. Ea nu i-a luat sânge fetitei și nu a învinețit-o, doar asistentele! Ea mi-a spus ca ii normal dacă a strâns-o de mâna și ca o sa ii treacă curand. Doar ca au trecut peste 12 ore și ea încă avea mânuța vânata și m-am speriat tare.

Doamna doctor m-a sunat sa vadă cum se simte fetița si ce ii cu mânuța, dar sunt furioasa pe cum s-a învinețit mâna. Acum sper sa se ia măsurile cuvenite sa nu se întâmple cu alți copii la fel. Multumesc pentru susținere tuturor”, a completat mama.

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

3 zile

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

o săptămână

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

o săptămână

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni