Fetita de 3 anisori s-a stins in bratele mamei: „Te iubim atat de mult, buburuza noastra, pentru totdeauna!” | Demamici.ro

Fetita de 3 anisori s-a stins in bratele mamei: „Te iubim atat de mult!” Fetita actorului Miguel Cervantes a murit la 3 ani din cauza unei grave maladii.

Micuta Adelaide a fost diagnosticata cu o forma severa de epilepsie pe cand era doar un bebelus.

Fetita suferea, practic, de o boala neurodegenerativa, care nu avea leac si care ii deteriora creierul de la o zi la alta.

„S-a stins in bratele mele, inconjurata de iubire. In sfarsit, s-a eliberat de durere.”

Miguel Cervantes si sotia lui, Kelly, traiesc acum cel mai negru cosmar al oricarui parinte: acela de a-si ingropa copilul.

„Aparatele sunt deconectate acum. Patul ei este gol. Tacerea e asurzitoare. Adelaide ne-a parasit sambata dimineata.

S-a stins in bratele mele, intr-un mod pasnic si inconjurata de iubire. In sfarsit, s-a eliberat de durere si de crizele epileptice. Insa inimile noastre au ramas cu rani adanci.

Te iubim atat de mult, buburuza noastra, pentru totdeauna!”, este mesajul induiosator postat de mama Adelaidei, pe retelele de socializare.

Indragiti pentru prestatia lor in musicaluri celebre de pe Broadway, precum „Hamilton”, drama prin care trec Miguel si Kelly Cervantes a facut imediat inconjurul presei.

Fetita de 3 anisori s-a stins in bratele mamei: „Te iubim atat de mult!” A primit diagnosticul crunt la 7 luni

Adelaida suferea de o boala neurodegenerativa, o forma severa de epilepsie. Creierul ei se deteriorase tot mai mult in ultimele luni de viata. Din acest motiv, parintii au internat-o in spital, pentru a primi ingrijirile corespunzatoare.

„Epilepsie. Un cuvant care ne-a bantuit din primul an de cand am devenit parinti, si pana acum, cand s-a transformat in cel mai negru cosmar. Am privit neputinciosi cum isi pierdea capacitatea de a-si suge degetul si avea privirea tot mai goala.

Se distanta de noi luna dupa luna, iar acum am ajuns aici”, povesteau parintii fetei, dupa ce s-au vazut nevoiti sa plece cu ea de acasa si sa o interneze.

Fetita de 3 anisori s-a stins in bratele mamei: „Te iubim atat de mult!”

In ultimele luni de viata, Miguel si Kelly Cervantes si-au dat seama ca nu mai pot face nimic pentru fiica lor, in ciuda eforturilor.

Boala avansase si nimic nu o mai putea salva. Tot ce puteau face era sa ii asigure cel mai bun confort, pe masura nevoilor ei, in lupta cu boala, in ultimele saptamani de viata.

„Iti promit, ingerasul meu, ca tot efortul, lupta si viata ta, nu vor ramane in zadar. Vom lua cu noi in inima lectiile invatate de la tine si vom continua sa impartasim cu restul inimii tot ce am invatat de la tine in aceasta perioada”, este un ultim mesaj transmis de mama indoliata a fetitei.

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

o zi

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

5 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni