Fetita de 2 ani isi ia ramas bun de la tata. Pompierul a murit in incendiile din Australia VIDEO | Demamici.ro

Fetita de 2 ani, surprinsa in timp ce se juca langa sicriul tatalui ei. Cine s-ar fi gandit ca momentele cu o fetita de nici doi anisori care se joaca ar putea fi atat de dureroase?

Joaca micutei s-a transformat intr-o scena sfasietoare intrucat se petrecea la inmormantarea tatalui, un pompier care a murit in timp ce se lupta cu flacarile, in Australia.

Nestiind ce se intampla in jurul sau, neintelegand tristetea din ochii celor care au venit sa-si ia ramas-bun de la parintele care i-a dat viata, micuta a fost filmata in timp ce se juca langa sicriu.

Andrew O’Dwyer a murit in preajma Craciunului, in lupta cu incendiile de vegetatie care inca fac prapad in Australia.

Fetita de 2 ani nu constientiza ca aceea a fost ziua in care tatal sau a fost, fizic, pentru ultima oara atat de aproape de ea. Micuta va creste fara a-si aminti caldura bratelor sau a vorbelor parintelui.

Tatal ei o va veghea de acolo, de sus. In timpul ceremoniei, fetita a purtat pe cap o casca pe care colegii lui Andrew O’Dwyer au adus-o, in memoria barbatului decedat.

Fetita de 2 ani, surprinsa in timp ce se juca langa sicriul tatalui ei

„Charlotte ar trebui să știe că tatăl ei a fost un om special și modest, care ne-a părăsit doar pentru că este un erou. Nu sunt cuvinte care pot exprima durerea și respectul pentru pierderea lui Andrew în acel tragic accident”, a declarat unul dintre colegii barbatului.

Andrew O’Dwyer a murit la 36 de ani, in timpul unei interventii dupa ce autospeciala in care se afla s-a rasturnat. Tatal pompierului, cu greu si-a putut stapani lacrimile pentru a spune cateva cuvinte: „Deși inima mea e frântă, m-ai făcut foarte mândru.”

Vezi si: Baietel de 19 luni, decorat la inmormantarea tatalui. Pompierul a murit in incendiile din Australia | Demamici.ro

Incendii de vegetatie fara precedent in Australia

Din septembrie pana in prezent, cel putin 22 de persoane au murit, cateva zeci sunt date disparute si peste 1400 de locuinte au fost devastate de flacari. O suprafata de doua ori mai mare decat suprafata Belgiei a ars.

500 de milioane de animale au murit, un numar care a socat intreaga lume. Armata si Marina duc o lupta contracronometru pentru stingerea incendiilor. Canada si Statele Unite ale Americii au trimis si ele unitati de pompieri voluntari.

„Ne-au împărţit măşti. Este îngrozitor. Totul arde şi este învăluit în fum”, au declarat romanii prinsi in iadul de foc din Australia.⁣

 

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

4 zile

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

o săptămână

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

o săptămână

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni