Mămici și tătici celebri

Fetița cea mare a lui Mihai Petre a împlinit 11 ani în decembrie: „Am devenit tată, am devenit mai curajos, mai motivat, datorită ție” | Demamici.ro

Fetița cea mare a lui Mihai Petre a împlinit 11 ani în decembrie. Mihai Petre și soția lui, Elwira Petre, au o familie frumoasă, trainică, iar cele două fete ale lor le aduc cea mai mare împlinire în viață.

Pentru familia Petre, magia lunii decembrie începe cu fetița lor cea mare. Catinca, cea care i-a făcut pentru prima dată să trăiască emoția de părinți, este aniversata lunii și fiecare an este un nou motiv de bucurie pentru ei, de recunoștință pentru anii minunați petrecuți împreună.

Catinca s-a născut la o dată cu adevărat specială, pe 12.12.2012, iar în 2023 fetița a împlinit vârsta de 11 ani.
Îndrăgitul coregraf i-a dedicat fetiței sale o urare publică specială, plină de emoție și recunoștință.

Fetița cea mare a lui Mihai Petre a împlinit 11 ani în decembrie: „Am devenit tată, am devenit mai curajos, mai motivat, datorită ție”

Totul s-a schimbat acum 11 ani, pe 12.12.12. Am devenit tată, am devenit mai curajos, mai motivat, mai fericit datorită ție, @catinca.petre . Te iubesc infinit si îți doresc să ți se îndeplinească toate visurile! La mulți ani! ❤️♾️”, a transmis Mihai Petre pe Facebook.

Catinca s-a transformat într-o fetiță superbă, cu ochi albaștri și care se apropie cu pași rapizi de perioada adolescenței. Mama ei, Elwira Petre, i-a făcut, de asemenea, o urare deosebită:

„Catinca mea, Catinca dragă! Aș vrea să știi cu toată inima ta, într-o zi, câtă bucurie aduci în viața noastră și cât de mândră sunt de tine. Îți doresc să ai răbdare cât să-ți împlinești cele mai mari visuri și nimeni să nu te oprească să ajungi unde dorești. La mulți ani! Te iubesc! ❤️”, i-a transmis Elwira Petre pe pagina de Instagram.

Până la cei 11 ani ai săi, Catinca Petre și-a descoperit multe talente. Pe lângă faptul că a moștenit talentul părinților în materie de dans, Catinca Petre știe să și gătească, asemenea mamei sale. În sezonul 10 de „Chefi la cuțite”, Catinca Petre s-a numărat printre participanți. Fiica soților Petre i-a uimit pe jurații de la Chefi la cuțite cu un preparat delicios.

Mihai Petre și Elwira Duda au două fetițe împreună: Catinca și Ariana

Mihai Petre și Elwira Duda trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de 13 ani. Cei doi au dansat la mai multe concursuri de dans împreună, însă nu a fost dragoste la prima vedere.

După luni de zile petrecute împreună pe ringul de dans, dar și la repetiții, Mihai Petre și Elwira și-au dat seama că au multe lucruri în comun, așa că au decis să facă și… pasul cel mare.

În anul 2008, Mihai Petre și Elwira și-au unit destinele, într-un eveniment aparte, cu 200 de invitați. Din acel moment, cei doi dansatori coregrafi au devenit parteneri nu doar pe scenă, dar și cu acte în regulă.

Ulterior, colaborarea lor de succes avea să se extindă, odată cu înființarea unei școli de dans în București, care le poartă numele.

Mihai Petre și Elwira Duda și-au construit nu doar o carieră de succes, dar și o familie pe măsură. Cei doi coregrafi dansatori au împreună două fetițe superbe: Catinca, în vârstă de 11 ani, și Ariana în vârstă de 5 ani.

Vezi și: Mihai Petre și Elwira, o familie construită în pași de dans. Cele două fetițe, Catinca și Ariana, seamănă leit cu mama lor | Demamici.ro

Vezi și: Fiica cea mică a lui Mihai și a Elwirei Petre a împlinit patru ani. Cât de frumoasă e Ariana! | Demamici.ro

Share

Articole recente

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița | Demamici.ro

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița. Ministerul Educației…

2 zile

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată | Demamici.ro

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată! Veste…

2 zile

Medici, specialiști în îngrijirea copiilor și tineri părinți se întâlnesc la conferința Maratonul Sănătății | Demamici.ro

Comunitatea Social Moms organizează primul eveniment la Cluj-Napoca - Maratonul Sănătății, o conferință dedicată sănătății…

4 zile

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

2 săptămâni