Mămici și tătici celebri

Emily Burghelea va deveni din nou mămică: „Nu era din cauza anemiei, sunt însărcinată” | Demamici.ro

Emily Burghelea va deveni din nou mămică. Emily Burghelea se pregătește să devină pentru a doua oară mamă. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” și-a făcut un test de sarcină, iar rezultatul pare că a luat-o și pe ea prin surprindere când a aflat că este din nou însărcinată.

La nici un an și jumătate distanță de când își aducea pe lume fetița, după un travaliu lung, Emily Burghelea a dat vestea cea mare pe pagina ei de Instagram.

„Ești gata pentru doi??? 😍😳 Nu era nici din cauza anemiei, nici din cauza oboselii, SUNT ÎNSĂRCINATĂ! O să mai avem un copil!”, a fost mesajul transmis către soțul ei, în mod public.

Emily Burghelea s-a pozat cu testul de sarcină care a ieșit pozitiv, iar fericirea, pur și simplu, se citește pe chipul ei. Numeroase vedete au felicitat-o pe mămică și i-au transmis cele mai bune gânduri.

„Foarte taaaaaaareeeeee! Ești minunată! Sunteți minunați! Dumnezeu să vă binecuvânteze!”, i-a transmis Ozana Barabancea.

„Vaaaai! Felicitări! Bebelușul sau bebelușa va veni într-o familie superbă! Să fiți fericiți și sănătoși! ❤️”, i-a scris și Adela Popescu.

O mămică absolventă. Emily Burghelea a îmbinat viața de mămică cu cea de studentă

Deși maternitatea nu este ușoară, Emily Burghelea a reușit nu doar să fie mămică full time, dar și să se mobilizeze și să-și finalizeze studiile. Emily a fost mămică și studentă totodată cu acte în regulă, iar recent a reușit să devină și absolventă. Ea a încurajat toate mămicile să nu renunțe la visurile lor.

„Am visat la momentul acesta, mi-am dorit din tot sufletul să termin facultatea chiar dacă provocarea a fost dublă, mai ales în ultimul an, când s-a născut Amedea, dar să știți că tocmai ea mi-a dat putere, ea m-a motivat! ❤️

Îmi doresc să fie mândră de mine când se face mare, îmi doresc să fiu un exemplu pentru ea, îmi doresc să vadă în mine o femeie puternică… Ca mai apoi, așa să fie și ea! 🙏🏼

Am învățat să jonglez cu viața de mămică și cea de studentă, au fost momente în care o adormeam în timp ce ascultam cursuri la facultate în căști, au fost momente în care am ieșit din examene mai devreme pentru că ea nu se simțea bine, dar cu toate acestea nu am renunțat și astăzi am ajuns la finalul unui ciclu foarte important din viața mea… Mami a absolvit! 🥺😍🎓

Nu renunțați niciodată la visurile voastre! 🌟”.

Emily Burghelea a născut natural o fetiță: „Travaliul a durat 24 de ore, dar nu m-am dat bătută”

Enmily Burghelea a devenit prima dată mamă în aprilie 2021, atunci când a născut natural, deși travaliul nu a fost deloc unul ușor.

Emily a împărtășit cu urmăritorii ei de pe rețelele de socializare frânturi din momentele pline de emoții pe care le-a trăit atât în timpul travaliului, cât și după naștere.

„Sunt foarte fericită! Toată ziua m-au întrebat astăzi o grămadă de persoane dacă am născut. Absolut toată ziua! Eram așa în dubii (n. red. dacă mi s-a rupt apa), dar am zis totuși să mă machiez! Am contracții, dar nu sunt dureroase”, declara ea, în drum spre spital.

Micuța Amedea a venit pe lume după un travaliu de 24 de ore.

„24h a durat travaliul insa am reusit sa duc la bun sfarsit misiunea. La 22:40 am nascut pe cale naturala o fetita perfect sanatoasa de 3200g de care m-am indragostit instantaneu. 💖 A fost cea mai frumoasa experienta din viata mea. 🥺🥰👼🏼 A fost extrem de intens, dar nu m-am dat batuta.

Am tinut-o in brate imediat dupa expulzie si m-am pierdut in ochii ei mari si frumosi! 💖Ceva mai frumos de atat nu exista pe pamant. 🦋 Ne uitam una la alta cu atata pasiune! A fost atat de puternica! 🙌🏻 A rezistat travaliului greu, s-a luptat si a castigat! 💞 Este minunata! Sa stiti ca doamna dr. a spus ca seamana cu @iubitul_lui_emily 🤷🏼‍♀️ #newborn #angel #purelove #happiness #thanksgod”, a mai transmis Emily.

Vezi și: Emily Burghelea, abdomen plat și siluetă recăpătată la 7 zile după ce a născut: „Tu nu ești pământeancă” | Demamici.ro

Vezi si: Emily Burghelea a născut natural o fetiță: „Travaliul a durat 24 de ore, dar nu m-am dat bătută” | Demamici.ro

Vezi si: Emily Burghelea, în costum de baie în luna a opta de sarcină: „Dacă vorbesc cu ea în gând, începe să se miște” VIDEO | Demamici.ro

Vezi si: Emily Burghelea, fostă concurentă „Bravo, ai stil”, însărcinată în 7 luni! VIDEO | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

o zi

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

5 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni