Știri interne

„Dumnezeu mi l-a dăruit și Dumnezeu mi l-a dat înapoi!” Bucurie după salvarea lui Aryan! Tatăl a îngenuncheat când a aflat că fiul lui e în viață | Demamici.ro

„Dumnezeu mi l-a dăruit și Dumnezeu mi l-a dat înapoi!” Bucurie după salvarea lui Aryan! Aryan Radu, băiețelul în vârstă de 2 ani din Tudora, Botoșani, a fost găsit teafăr, după 25 de ore de căutări.

Copilul dispăruse din fața casei vecinilor, unde venise în vizită, însoțit de bunică. Camerele de supraveghere l-au suprins cum se îndrepta spre pădurea din apropiere. Din acel moment, a început coșmarul pentru părinți.

În acest timp, micuțul Aryan Radu avea să meargă 4 kilometri singur, prin pădure și să își petreacă întreaga noapte, printre sălbăticiuni, la o temperatură de minus 4 grade.

„Era un lup mare… Mă dor picioarele”, au fost cuvintele micuțului, în fața unui reporter, în timp ce avea parte de primele îngrijiri într-o Ambulanță.

Băiețelul a fost cu adevărat viteaz și a reușit să reziste condițiilor grele, până când salvatorii au reușit să îl găsească. Micuțul a fost găsit epuizat, sub un copac.

„Era sprijinit de un copac, între vreascuri uscate, obosit, dar a avut totuși puterea să strige la noi”, a spus unul dintre salvatori.

Mobilizarea oamenilor a fost una cu adevărat impresionantă. Sute de oameni, câini de urmă, elicoptere și un avion de mici dimensiuni s-au implicat în salvarea lui.

Aryan a fost găsit desculț, ud până la piele și aproape de pragul hipotermiei

Salvarea lui Aryan a adus bucurie în rândul întregii comunități. Micuțul a fost găsit desculț, ud până la piele și aproape de pragul hipotermiei, după ce a petrecut singur o noapte în pădure.

Doi dintre cei trei polițiști care l-au găsit au venit special de acasă la căutări, în ziua lor liberă. Și nu și-au putut stăpâni lacrimile atunci când au constatat că au reușit să găsească copilul în viață.

„O bucurie de nedescris. Stăm de ieri, căutăm de mai bine de 24 de ore, în frig”, a mai spus un alt salvator, potrivit Observator.

Tatăl a îngenuncheat și s-a uitat spre cer când a aflat că fiul lui este teafăr

Părinții micuțului Aryan Radu locuiesc în Anglia și s-au întors de urgență în țară atunci când au aflat că fiul lor a dispărut.

Mama, botoșăneancă la origini, iar tatăl, de origine pakistaneză, au participat activ, cu sufletul la gură, la căutările fiului lor.
În momentul în care unul dintre cei din echipa de căutări a primit telefonul în care anunța găsirea micuțului, mama abia și-a putut stăpâni emoțiile: „Este teafăr, este teafăr?!”, întreba ea în repetate rânduri, fără să poată auzi mesajul de la telefon.

După ce au aflat că micuțul lor a fost găsit în viață, tatăl copilului a izbucnit în lacrimi și a îngenuncheat.

„Mulțumesc mult, România! Da, mă așteptam să fie în viață. Am avut acest sentiment. Sunt tată. Dumnezeu mi l-a dăruit și Dumnezeu mi l-a dat înapoi!”, a declarat bărbatul.

La ce să fii atent când copilul se pierde? Experții au intuit următoare mișcare a micuțului

Pădurea Tudora este una uriașă, cu o vegetație bogată și cu numeroase zone abrupte. Pentru a fi eficienți, salvatorii s-au folosit de două elicoptere și un avion de mici dimensiuni.

„Chiar dacă vorbim de un copil de 2 ani, el se poate deplasa foarte repede. Nu mai cunoaște drumul, nu mai știe, nu mai cunoaște zona. Și încearcă la un moment dat să se adăpostească undeva.”, declara criminalistul Dan Antonescu, în timpul căutărilor.

Anul trecut au fost raportați peste 7500 de copii dispăruți. Șansele de găsire a unui minor pierdut scad dramatic după o zi, iar la 48 de ore, șansa de a fi găsit în viață tinde spre zero.

Vezi și: Copil de 2 ani, căutat de 300 de oameni. Băiețelul dispărut din Botoșani, Radu Aryan, are 2 ani | Demamici.ro

Vezi și: Băiețelul de 2 ani dispărut în Botoșani a fost găsit după 25 de ore de căutări | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

5 zile

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

o săptămână

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

o săptămână

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni