Draga mama soacra, iti multumesc ca ai crescut un barbat incredibil! | Demamici.ro

Pentru minunata mea soacra,

Ti-am mai spus si iti voi spune inca o data: sunt norocoasa sa te numesc soacra mea. Ma consider extrem de norocoasa ca m-am indragostit de un barbat care, de asemenea, s-a intamplat sa vina dintr-o familie iubitoare si primitoare – una pe care acum sunt binecuvantata sa o numesc a mea.

Sunt recunoscatoare in fiecare zi pentru asta si pentru sprijinul continuu pe care il oferi familiei noastre. Sunt recunoscatoare pentru discutiile de la inima la inima pe care le lansam in mod inevitabil cand ne vizitati.

Dar, mai presus de toate, trebuie sa-ti multumesc pentru felul in care ti-ai crescut fiul.

Cand s-au ciocnit vietile noastre, el era deja un tanar independent (mai ales) responsabil si m-am indragostit iremediabil. Cred ca vechea maxima este perfect adevarata: poti sa-ti dai seama de calitatea unui om dupa felul in care o priveste pe mama sa. Am stiut intotdeauna ca fiul tau are un mare respect pentru tine.

Stiu de pe casetele VHS de acasa, din fotografiile din copilarie si din propria sa poveste ca tu si el ati avut intotdeauna o legatura speciala. Si cred ca toate astea l-au ajutat sa se transforme in omul de astazi.

Va multumesc ca l-ati iubit, ati crezut in el si ca ati pus o fundatie pe care sa se poata construi.

Va multumesc pentru cresterea unui fiu care gandeste, traieste si iubeste cu inima. M-a ajutat sa ma inteleg mai profund si sa ma respect.

Va multumesc pentru cresterea unui fiu care este independent, responsabil si organizat. M-a invatat atat de multe despre productivitate si concentrare în anii nostri impreuna.

Nu voi uita niciodata prima data cand i-am vazut apartamentul lui „bachelor pad”; Am fost uimita de cat de curat a fost, de modul in care el a respectat volumul sau de spatiu dupa felul in care a fost crescut.

Va multumesc pentru cresterea unui fiu care a reactionat la vestea unei surprize, aceea a sarcinii cu putere și gratie.

Iti multumesc ca ai crescut un fiu care mi-a spus, fara nicio clipa de ezitare – ca acesta este cel mai frumos lucru care ni s-ar putea intampla vreodata. Iti multumesc ca ai crescut barbatul care mi-a aratat putere de neclintit in momentele in care am avut cea mai mare nevoie.

Draga mama soacra, iti multumesc ca ai crescut un barbat incredibil!

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

3 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

2 săptămâni