Mămici și tătici celebri

Diana Enache, fiica lui Adrian Enache, este însărcinată | Demamici.ro

Diana Enache, fiica lui Adrian Enache, este însărcinată! Cine este tatăl bebelușului și în ce lună este sarcina fiicei lui Adrian Enache.

Diana Enache a fost surprinsă în timp ce ieșea de la Național FM, acolo unde moderează o emisiune de radio. Fiica lui Adrian Enache era îmbrăcată lejer, dar cu toate acestea burtica de graviduță era la vedere. Se pare că, artista este însărcinată în patru luni.

Tatăl copilului este fiul unuia dintre cei mai influenți afaceriști români. Ionuț Vîntu, urmașul lui Sorin Ovidiu Vîntu, este cel care îi oferă lui Adrian Enache un nepot sau o nepoțică.

Relația dintre cei doi durează de aproximativ patru ani. Mai mult, Diana Enache a fost la „Direcția Generală de Asistență Socială a Municipiului București”, pentru a-și lua voucherele materne care se acordă în primele două semestre de sarcină, așa cum scrie Ciao.ro.

Pepe a salvat-o de la înec pe fiica lui Adrian Enache

Adrian Enache este tatăl a doi copii, David și Diana, de care artistul se simte tare mândru, dar mai ales, recunoscător că și-a putut vedea copiii cum cresc sănătoși și prind aripi în viață.

David este fiul de 16 ani pe care cântărețul îl are împreună cu Iuliana Marciuc, iar Diana, în vârstă de 25 de ani, este rodul iubirii dintre el și fosta lui soție, Corina.

Unul dintre cele mai emoționante episoade din viața de tată a interpretului Adrian Enache a fost momentul în care a fost la un pas să o piardă pe Diana, însă colegul lui de breaslă Pepe a reușit să o salveze la timp.

Se întâmpla în vara anului 2000, pe litoralul românesc, atunci când Diana era o fetiță de doar 3 ani, bucuroasă să-și vadă tatăl cântând pe scenă.

Momentul îl emoționează până la lacrimi și astăzi pe Adrian Enache, atunci când își reamintește. Artistul a povestit la „Teo Show” cum a reușit Pepe să-i salveze copilul de la înec, atunci când el se afla pe scenă. Citește tot articolul aici.

Vezi și: Pepe a salvat-o de la înec pe fiica lui Adrian Enache. Diana avea doar 3 ani și căzuse în lac în timp ce tatăl ei cânta pe scenă | Demamici.ro

Vezi și: Cum arată Daria, fiica Narcisei Suciu. Are 23 de ani, e superbă și trăiește în Finlanda | Demamici.ro

Share

Articole recente

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița | Demamici.ro

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița. Ministerul Educației…

4 zile

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată | Demamici.ro

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată! Veste…

4 zile

Medici, specialiști în îngrijirea copiilor și tineri părinți se întâlnesc la conferința Maratonul Sănătății | Demamici.ro

Comunitatea Social Moms organizează primul eveniment la Cluj-Napoca - Maratonul Sănătății, o conferință dedicată sănătății…

6 zile