Mămici și tătici celebri

Diana Enache a născut o fetiță. Adrian Enache a devenit bunic la 57 de ani | Demamici.ro

Diana Enache a născut o fetiță în mare secret. Fiica artistului Adrian Enache a devenit pentru prima dată mamă la vârsta de 26 de ani, în urmă cu o săptămână, pe 27 septembrie, atunci când a adus-o pe lume pe Maria, noua minune din viața ei.

Nașterea a fost una prin cezariană și a avut loc la o clinică privată din Capitală, iar bebelușa Maria a primit nota 10 la naștere.

Diana Enache a născut o fetiță. Adrian Enache a devenit bunic la 57 de ani

Deși a vrut să fie discretă cu acest eveniment din viața ei, tatăl Dianei, artistul Adrian Enache, a fost și cel care a dat vestea cea mare, bucuros că a devenit în sfârșit bunic și copleșit de emoții.

Adrian Enache a dat prima dată vestea colegilor de la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”, unde a și avut un spectacol weekendul trecut, alături de Mirela Vaida și Orchestra Teatrului de Revistă.

Apoi, luni seară, după întâlnirea tradițională a Naționalei de Fotbal a Artiștilor, grup din care face parte și artistul, a fost motiv de sărbătoare, potrivit click.ro.

Adrian Enache și-a cinstit colegii de echipă și le-a dat și lor vestea cea mare. Printre aceștia s-au numărat Andrei Ștefănescu și Kamara, Paul Gheorghe – fondator al trupei Trouble Crew, actorul Lucian Ghimisi și artistul Ralflo.

Diana Enache: „Toată dragostea începe și se încheie cu maternitatea”

După ce tatăl ei, Adrian Enache, a împărtășit vestea cu apropiații și colegii de scenă, Diana Enache a transmis și ea un scurt mesaj în data de 3 octombrie, cu privire la perioada prin care trece acum.

Fără, însă, a dezvălui ceva despre bebeluș.

„All love begins and ends there.❤️ #motherhood ” („Toată dragostea începe și se încheie acolo. Maternitate”), a transmis Diana Enache în dreptul unei fotografii în care apare însărcinată, în ultimul trimestru, de la o ședință foto.

În dreptul postării au început imediat să curgă mesajele de felicitări.

Bunicul Adrian Enache a fost și cel care a dezvăluit prima data prenumele nepoțelei

Cu puțin timp înainte ca Diana să nască, Adrian Enache a dezvăluit public prenumele ales de fiica lui și partenerul ei pentru bebelușul lor.

„O va chema Maria, pentru că este un nume extrem de frumos și este sfânt și cântat în multe melodii. Să vedem la al doilea ce nume au în plan, dar Maria știu sigur”, a dezvăluit artistul, pentru postul TV Antena Stars.

Iar în data de 12 iunie, de ziua de naștere a lui Adrian Enache, în timp ce era invitată în podcast-ul tatălui ei, Diana a fost cea care a dezvăluit atunci sexul bebelușului.

Momentul a fost unul emoționant pentru Adrian Enache, mai ales că a primit în dar de la fiica lui o medalie pe care a inscripționat titlul „Cel mai tânăr bunic rock’n’roll”.

Diana Enache are o relație ferită de lumina reflectoarelor cu Ionuț Vântu, fiul lui Sorin Ovidiu Vântu

Diana Enache și Ionuț Vântu trăiesc o poveste de dragoste de 5 ani, iar relația lor a fost una cât se poate de discretă până acum.

Puțină lume știe că fiica lui Adrian Enache l-a făcut nu doar pe artist bunic, dar și pe controversatul om de afaceri Sorin Ovidiu Vântu, poreclit și „tăticul FNI”.

Ionuț Vântu, fiul lui Sorin Ovidiu Vântu, este viitorul ginere al lui Adrian Enache și asemenea tatălui său, a ales tot calea afacerilor.
Din 2017 este președinte și fondator al unei agenții de consultanță, care oferă „servicii personalizate bazate pe strategii complexe de investiţii în criptovalute”.

Cu puțină vreme înainte de a naște, Diana și Ionuț au organizat o petrecere colorată, unde au sărbătorit în avans, alături de prieteni, venirea pe lume a fetiței lor.
La petrecerea cu tematică roz, Diana și-a pictat burtica de gravidă și a fost surprinsă în fotografii numai cu zâmbetul pe buze, semn că e peste măsură de încântată de perioada pe care o trăiește acum.

Vezi și: Diana Enache, fiica lui Adrian Enache, este însărcinată | Demamici.ro

Vezi și: Pepe a salvat-o de la înec pe fiica lui Adrian Enache. Diana avea doar 3 ani și căzuse în lac în timp ce tatăl ei cânta pe scenă | Demamici.ro

Share

Articole recente

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița | Demamici.ro

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița. Ministerul Educației…

4 zile

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată | Demamici.ro

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată! Veste…

4 zile

Medici, specialiști în îngrijirea copiilor și tineri părinți se întâlnesc la conferința Maratonul Sănătății | Demamici.ro

Comunitatea Social Moms organizează primul eveniment la Cluj-Napoca - Maratonul Sănătății, o conferință dedicată sănătății…

6 zile