Declaratiile mamei care si-a pierdut 4 copii in incendiul din Timisoara: „Pentru niste amarati de bani!” VIDEO | Demamici.ro

Declaratiile mamei care si-a pierdut 4 copii in incendiul din Timisoara. Patru copii cu varste cuprinse intre 4 luni si 6 ani au murit in cartierul Elisabetin din Timisoara dupa ce casa in care se aflau a fost curprinsa de flacari.

Minorii se aflau in grija fratelui mai mare, in varsta de 14 ani. In momentul in care s-a declansat incendiul, baiatul i-a lasat singuri pe cei mici pentru a merge sa incalzeasca lapte.

Cand s-a intors, nici nu se mai putea intra in incaperea in care au ramas captive cele 4 suflete. Baiatul a iesit in strada strigand dupa ajutor.

Ana Maria Vulpe, mama copiilor, sustine ca era la munca in momentul in care s-a petrecut tragedia, dar a marturisit in fata anchetatorilor ca la intoarcere s-a oprit intr-un bar pentru a-si lua acasa partenerul.

Scenele de la locul incendiului i-au facut sa lacrimeze pana si pe salvatori.

Cătălin Temelie, pompier: „Nu țin minte decât că am apucat să îmi iau masca pe față, am luat camera cu termoviziune. Am pătruns cu toată dorința de a salva, eram vreo 4-5 acolo care ne doream să intrăm, ne doream să nu găsim nimic.

Foarte urât sentimentul acela, când mergi și nu vezi nimic, pipăi și calci pe ceva și nu știi pe ce, e crunt sentimentul acela. Nu îi doresc nimănui să simtă ce am simțit noi atunci.”

Politistii banuiesc ca micutii au fost inchisi cu cheia in camera, lucru ce le-a facut imposibila salvarea. Oamenii legii investigheaza aceasta ipoteza.

Declaratiile mamei care si-a pierdut 4 copii in incendiul din Timisoara

Ana Maria Vulpe le-a spus anchetatorilor ca ii lasase pe cei mici in grija baiatului de 14 ani pentru a merrge sa faca niste bani. Femeia gasise o batrana pe care o ingrijea 3 ore pe zi. Acolo ar fi fost si in seara tragediei. Dupa ce a plecat de la batrana, mama copiilor s-a oprit la bar unde se afla partenerul ei de viata.

Ana Maria Vulpe, mama copiilor, pentru stirile PRO TV: „Vina mi-o asum, sunt în stare să-mi asum vina pentru tot ce s-a întâmplat, recunosc. Pentru niște amărâți de bani mi-am pierdut copiii. Deci nu doresc la nimeni chestia asta. Pentru niște amărâți de bani. Am acceptat orice ajutor, dar mai puțin să-mi dau copiii de lângă mine. Deci mai bine să mă taie pe mine, decât să-mi ia copiii de lângă mine.”

„Ancheta este în faza incipientă. Se efectuează cercetari sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi distrugere. S-a constituit echipa de cercetare la faţa locului, iar împreună cu pompierii se vor analiza toate împrejurarile care au dus la producerea tragediei”, transmit reprezentanţii Poliţiei Timiş.

Baiatul de 14 ani este singurul care a scapat cu viata. Copilul este internat in spital, cu arsuri. Poate corpul i se va vindeca, insa ranile sufletesti nu sunt atat de usor de tratat.

Vezi si: 4 frati si-au gasit sfarsitul in locuinta cuprinsa de flacari. Parintii i-au lasat in grija fratelui mai mare VIDEO | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

4 zile

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

o săptămână

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

o săptămână

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni