David a implinit 4 ani! Ce mesaj emotionant i-a transmis Andreea Mantea| Demamici.ro

David, fiul Andreei Mantea, a implinit la sfarsitul lunii mai 4 anisori. Ca de fiecare data, micutul a fost sarbatorit cum se cuvinte, iar prezentatoarea TV a postat un mesaj emotionant prin care a declarat cat de fericita si implinita se simte ca mama.

De cand David a venit in viata sa, Andreea Mantea a simtit cu adevarat ce inseamna fericirea. Baietelul este totul pentru ea, iar legatura dintre ei este cu totul deosebita.

„4 ani de iubire pura, neconditionata, 4 ani de cand sufletul meu simte fericirea pe deplin, 4 ani de zambete frumoase, 4 ani de cand ma simt extrem de implinita, 4 ani, magici! La cat mai multi ani, totul meu!”, a scris Andreea Mantea in dreptul fotografiilor pe care le-a facut publice pe contul de Instagram.

Zeci de mii de persoane i-au apreciat fotografiile si i-au urat lui David „la multi ani!”. Impresionata de urarile frumoase pe care le-a primit pentru baietelul ei, prezentatoarea TV le-a transmis multumiri celor care si-au facut timp pentru a fi cu sufletul alaturi de ei:

„Sunt coplesita de toate mesajele voastre! Sunteti minunati! Va multumesc din tot sufletul pentru toate urarile. Mereu mi-ati fost alaturi, iar acum sunteti alaturi si de puiul meu! Va iubesc!”.

Andreea Mantea a devenit mama la 28 de ani. Vedeta l-a adus pe lume pe David pe 27.05.2015. Baietelul a avut la nastere 3,21 kg si 50 cm si a primit nota 10. Andreea Mantea a nascut prin cezariana, la o clinica privata din Bucuresti.

Prezentatoarea TV l-a cunoscut pe tatal copilului sau, Cristi Mitrea, in timpul show-ului TV „Burlacita”, difuzat pe Antena 1.

Cum a aflat Andreea Mantea ca este insarcinata

Andreea Mantea a povestit cum a aflat ca este insarcinata. Vedeta TV era la volan in momentul in care un sofer neatent a facut o manevra brusca. Speriata, Mantea si-a dus instinctiv mana la burta. Acela a foat momentul in care a realizat ca o alta viata se dezvolta in interiorul ei, viata lui David.

 

Share

Articole recente

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

5 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

6 zile

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

7 zile

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

7 zile

Dermatita atopică – ce este, cum se manifestă și care este tratamentul? Interviu cu Dr Monica Dima | Demamici.ro

Dermatita atopică este o afecțiune cronică a pielii, care se manifestă adesea prin uscăciune, înroșire,…

o săptămână

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Ce semnificație au | Demamici.ro

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Laura…

o săptămână