Recomandări

Cum să dormi mai mult și mai bine ca proaspătă mămică. Cât de util este un aparat de încălzit biberoane la începutul perioadei de maternitate | Demamici.ro

Cum să dormi mai mult și mai bine ca proaspătă mămică. Cât de util este un aparat de încălzit biberoane la începutul perioadei de maternitate. Când devii mamă somnul se transformă într-un lux și în dorința invocată cel mai des. Bineînțeles că durata și calitatea somnului tău depind în mare măsură de „modelul” de bebeluș cu care te-ai ales.

Sunt copii care inversează ziua cu noaptea și te fac să te uiți la stele până la răsărit, copii care se trezesc din oră în oră să mănânce la sân sau să „suzeteze”, bebeluși care se trezesc la început de 2, 3 ori pe noapte sau cei care dorm toată noaptea (rari și prețioși).

Indiferent dacă ai tras lozul câștigător al somnului sau din contră, important este să știi că există metode care îți pot face nopțile mai blânde și mai ușoare. Ar fi multe sfaturi de dat în această privință, însă în acest articol ne vom focusa pe importanța utilizării unui încălzitor de biberoane.

Cum să dormi mai mult și mai bine ca proaspătă mămică. Cât de util este un aparat de încălzit biberoane la începutul perioadei de maternitate

Dacă îți hrănești bebelușul mixt (lapte matern plus formulă) sau doar cu formulă de lapte praf, aparatul de încălzit biberoane este un ajutor indispensabil. Doar gândul că trebuie să te trezești din 3 în 3 ore, să te dai jos din pat, să te duci în bucătărie să încălzești apa (care poate fi prea rece sau prea fierbinte), să adaugi măsurile de lapte praf, te obosește.

Dacă mai adaugi în această ecuație și un bebeluș care plânge de foame, pe care trebuie să-l ții în brațe în timpul operațiunii, deja vezi cum somnul își ia tălpășița definitiv pentru câteva ore bune. Așadar, pentru confortul tău fizic și psihic îți recomandăm un aparat economic, cu mai multe programe, rapid și fiabil care îți va face nopțile mai ușoare garantat: Philips Avent SCF358/00.

De ce este util un aparat de încălzit biberoane – principalele beneficii:

Cei peste 30 de ani de experiență ai brandului Philips recomandă modelul SCF358/00 ca fiind unul dintre cele mai bune încălzitoare de biberoane. Aparatul funcționează cu baie de apă, lucru care determină o încălzire rapidă și uniformă a laptelui.

Controlul inteligent al temperaturii încălzeşte la temperatura ideală – Tot ce trebuie să faci este să setezi volumul de lapte și să apeși butonul de pornire. Aparatul detectează automat temperatura inițială a laptelui și îl va aduce, în doar câteva minute, la temperatura ideală.

Controlul inteligent al temperaturii împiedică supraîncălzirea laptelui. Pentru orice eventualitate, înainte de a oferi laptele bebelușului, turnați două picături pe încheietura mâinii pentru a-i verifica temperatura.

Funcția de decongelare pentru recipientele cu lapte – Această funcție este ideală pentru mamele care obișnuiesc să depoziteze rezerve de lapte matern în congelator. Aparatul dezgheață rapid laptele matern aducându-l la temperatura ideală servirii. Mai mult decât atât, funcția poate fi utilizată și pentru hrana solidă pentru bebeluși, depozitată în recipiente.

Ușor de curățat – Fiind un aparat dintr-o singură bucată, întreținerea lui se realizează foarte ușor, iar tu te vei putea bucura de mai mult timp alături de bebelușul tău.

Menține temperatura perfectă – Dispozitivul are capacitatea de a menține lichidul la temperatura dorită pentru consum. Așadar, îl poți porni seara, înainte de culcare, punând doar apa în biberon, iar la prima trezire a bebelușului, tot ce trebuie să faci este să adaugi măsurile de lapte praf. Nici nu este nevoie să ieși din dormitor pentru a-i prepara masa celui mic.

O porție de 150 ml de lapte se încălzește în doar 3 minute. În pachetul de la Philips Avent vei găsi și un tabel cu durata de încălzire a porțiilor, în funcție de volumul acestora și temperatura de pornire.

Compatibil cu cele mai importante mărci de biberoane – Aparatul este conceput pentru a se potrivi perfect cu biberoanele Philips Avent, însă este compatibil și cu alte mărci concurente de biberoane.

Aparatul este ușor de transportat – Având dimensiuni mici, aparatul încape cu ușurință în bagaj pentru a-l putea lua cu tine atunci când călătorești.

Alimentarea se face la rețeaua electrică.

De ce am nevoie de un încălzitor de biberoane dacă alăptez?

Poate te vei întreba: „de ce aș avea nevoie de un aparat care încălzește biberoane dacă eu alăptez?”. În primele săptămâni de viață ale micuțului tău, lactația nu este reglată încă. Pot fi unele momente în care îți simți sânii goi, iar bebelușul plânge de foame. În disperarea din toiul nopții îți amintești că ai o rezervă de lapte matern la congelator.

Ți-ai dori să o oferi bebelușului tău, însă dezghețarea forțată distruge tot ce e mai bun în laptele matern, plus că durează foarte mult. În condițiile enumerate anterior, un aparat care încălzește biberoane ar fi un adevărat salvator de situație. Sunt încălzitoare cu funcții speciale pentru decongelare, cum este și modelul SCF358/00 de la Philips Avent.

Este suficient să bagi aparatul în priză, să setezi funcția de decongelare pentru recipientele cu lapte și în cel mai scurt timp vei avea laptele dezghețat, încălzit uniform, perfect pentru a-i fi servit bebelușului înfometat.

Mai mult decât atât, sunt momente în care trebuie să pleci urgent de acasă și nu ai timp să pompezi lapte matern pentru a-l lăsa persoanei care va avea grijă de bebeluș în lipsa ta. În aceste cazuri, dacă ai lapte stocat la congelator, el poate fi dezghețat rapid și oferit bebelușului. Datorită ușurinței de utilizare, oricine îl poate folosi fără teama de a da greș. Aparatul nu are cerințe complicate de funcționare. Ba mai mult decât atât, încălzirea se face cu o simplă apăsare de buton.

Găsiți toate informațiile despre acest model de încălzitor de biberoane aici. În plus, puteți beneficia de o reducere de 30% la toate produsele din gama Philips Avent dacă folosiți codul DEMAMICI la achiziționarea produselor. Codul este valabil până la finalul acestui an: 31.12.2020 și se aplică chiar dacă un produs are deja un discount afișat pe site. Puteți comanda produsele dorite accesând link-ul: https://philips.to/3ohb3Fy.

Vezi si: Pompa de sân, un ajutor indispensabil pentru mămicile la început de alăptare. Cum să alegi pompa potrivită pentru tine | Demamici.ro

Vezi si: Accesoriile de care ai nevoie atunci când alăptezi | Demamici.ro

Share

Articole recente

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

5 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

6 zile

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

o săptămână

Dermatita atopică – ce este, cum se manifestă și care este tratamentul? Interviu cu Dr Monica Dima | Demamici.ro

Dermatita atopică este o afecțiune cronică a pielii, care se manifestă adesea prin uscăciune, înroșire,…

o săptămână