Mămici și tătici celebri

Cum arată fiica jurnalistului Marius Tucă. Daria are 23 de ani și duce o viață de artistă | Demamici.ro

Cum arată fiica jurnalistului Marius Tucă. Daria are 23 de ani și duce o viață de artistă. Jurnalistul Marius Tucă este tatăl unei fete superbe, care s-a transformat odată cu anii într-o tânără boemă, pasionată de lumea artistică.
Daria Tucă, fiica jurnalistului Marius Tucă, are 23 de ani și și-a luat deja „zborul” de acasă. Tânăra a decis să plece la Londra, susținută de părinții ei, acolo unde și-a propus să studieze și mai apoi să încerce o carieră în domeniul cinematografiei.

Jurnalistul se declară un tată mândru de fiica lui, iar cei doi au o relație specială.

„Tocmai a absolvit facultatea, o facultate importantă. A făcut Regie-Film, a avut un film de absolvire pe care l-a trimis și a luat un premiu la un festival la Roma, un film de comedie. Are drumul ei. Eu mă gândesc la ea în permanență.

Este o relație pe care am construit-o din prima zi, din prima zi în care ne-am cunoscut. Pentru că am apărut puțin mai târziu în viața ei, când ea spunea deja „mamă” și eu nu știam că spune pentru că programul era de așa natură. Și de atunci vorbim aproape în fiecare zi, ne sfătuim. E acolo. Am dus-o în lumea asta a mea, în teatru, fac un festival de teatru, în lumea muzicii, fac un festival de muzică în Vama Veche și tocmai mă străduiesc să fac ediția a 15-a și tot ce înseamnă artă. Cred că am crescut-o frumos și atunci e mult mai simplu să am o relație cu ea atât de frumoasă”, a dezvăluit Marius Tucă în podcastul lui Mihai Morar.

Mai mult decât atât, cei doi au început să colaboreze și pe plan profesional deja. În perioadele scurte în care se află în România, Daria își ajută tatăl, alături de iubitul ei, pe partea de producție a unor podcasturi pe care Marius Tucă le pregătește.

„Înainte mă gândeam cu groază că o să plece. Acum, nu. Lucrurile vin de la sine. Daria s-a întors acum să filmeze aceste podcasturi, podcasturi marca Marius Tucă. O să fie în curând. Am filmat și o să vedeți despre ce e vorba. E ceva cu totul special, am muncit foarte tare. (…)

Daria e lângă mine. Filmează împreună cu prietenul ei Alec aceste podcasturi. Toată producția o fac ei. Filmează, montează, editează și așa mai departe și e cu mine acum în perioada asta, dar ea stă la Londra. Se întoarce acolo. Mi-ar plăcea, nu pot să mint, să vină într-o zi în România, dar ea face film și caută un job acolo. Va începe să lucreze acolo. Deocamdată e la Londra. Are drumul ei și o susțin în tot ceea ce face, chiar dacă uneori se poate să greșească”, a mai declarat Marius Tucă despre fiica lui.

Marius Tucă, un tată deschis: „Nu am avut nicio problemă încă de la 18 ani când a avut primul prieten”

Deși inițial i-a fost greu să știe că fiica lui va pleca departe de casă, acum lucrurile au devenit mai firești, iar distanța nu mai pare atât de îngrijorătoare pentru Marius Tucă.

Prezentatorul TV încearcă să îi ofere spațiu fiicei sale, să o susțină în alegerile pe care le face, iar același lucru s-a întâmplat și când a venit vorba de alegeri personale, relațiile cu băieții.
Marius Tucă o privește pe Daria ca pe copilul lui, dar și ca pe o tânără adultă capabilă să decidă pentru viitorul ei.

„Nu am avut nicio problemă, încă de la 18 ani când a avut un prieten. Daria are 23 de ani, de abia împlinește 24 de ani. Adică e copilul meu și în continuare mă uit la ea ca la un copil, dar și ca la un om care își ia profesia, școala pe care a făcut-o, în serios și se gândește la asta, să scrie, să regizeze, ceea ce este un lucru extraordinar”, a mai spus Marius Tucă.

Vezi și: Cum arată Daria, fiica Narcisei Suciu. Are 23 de ani, e superbă și trăiește în Finlanda | Demamici.ro

Vezi si: Fiica Loredanei Groza a împlinit 23 de ani. Elena Boncea s-a transformat într-o tânără superbă | Demamici.ro

Vezi si: Irinuca a absolvit clasa a VIII-a la școala din America. Părinții, Monica Gabor și Irinel Columbeanu, extrem de mândri | Demamici.ro

Share

Articole recente

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița | Demamici.ro

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița. Ministerul Educației…

o zi

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată | Demamici.ro

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată! Veste…

o zi

Medici, specialiști în îngrijirea copiilor și tineri părinți se întâlnesc la conferința Maratonul Sănătății | Demamici.ro

Comunitatea Social Moms organizează primul eveniment la Cluj-Napoca - Maratonul Sănătății, o conferință dedicată sănătății…

3 zile

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

2 săptămâni