Mămici și tătici celebri

Cum arată Deva, fiica Monicăi Bellucci. Tânăra este de o frumusețe aparte | Demamici.ro

Deva Cassel, fiica cea mare a actriţei Monica Bellucci şi a lui Vincent Cassel, a moştenit de la părinţii ei cele mai frumoase trăsături. La doar 17 ani, tânăra este un model de succes, care a semnat cu case celebre din lumea modei.

Recent, frumoasa de 17 ani a defilat în Sicilia pentru celebra casă de modă italiană, „Dolce & Gabbana”, aceasta purtând o rochie tip corset, din tul şi dantelă, brodată cu perle şi cristale. Apariția sa a atras toate privirile, mai ales că Deva seamănă izbitor cu celebra sa mamă.

Din primul rând, Monica Bellucci, fidelă de foarte mulţi ani brand-ului italian, şi-a încurajat şi aplaudat fiica. Deva a început colaborarea cu „Dolce & Gabbana” în urmă cu 2 ani, fiind imaginea parfumului Dolce, însă ea este invitată şi în show-urile casei.

În luna august a anului trecut, Deva a defilat într-o rochie florală spectaculoasă, fiind de asemenea, susţinută de mama ei. Am părinţi deschişi, care mi-au oferit o mare libertate de care am profitat cu responsabilitate”, a declarat cu multă maturitate Deva.

Fiica Monicăi Belluci, un model de succes la numai 17 ani

Dacă Monica s-a lansat în modă la 19 ani, fiica sa cea mare a fost mult mai precoce. Deva Cassel cochetează cu lumea modei încă de la 15 ani, când a început să pozeze pentru mai multe branduri celebre.

Deva are deja experință în lumea modei, în urmă cu un an, fiica Monicăi Belluci a apărut pe coperta revistei „Vogue” alături de mama ei. Mândră, actrița a postat pe Instagram câteva fotografii de la ședința foto, internauții nemaicontenind cu laudele la adresa lor.

“Ești superbă, Monica! Fata are fața ta!”, „Două frumuseți”, „Arată exact ca Monica!”, „Parcă sunteți gemene!”, „Ești copia Monicăi”, sunt doar câteva dintre mesajele fanilor. 

Deva a terminat liceul la Paris şi şi-ar dori să meargă pentru câteva luni împreună cu prietenul ei, la New York. Deva vrea să îşi dea seama ce vrea să facă în continuare, în condiţiile în care meseria de actor nu o atrage deloc. Părinţii mă sfătuiesc şi mă încurajează să fac propriile alegeri”, a mai spus ea.

Vezi și: Fiica regretatei actrițe Edith Gonzales a împlinit 18 ani. Constanza a moștenit frumusețea mamei sale | Demamici.ro

Vezi și: Fiica lui Virgil Ianțu a împlinit 17 ani. Cât de frumoasă este Jasmina | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

7 ore

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

4 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni