Cum a reacționat Cătălin Moroșanu după ce-a aflat că „tăticul călăreț” s-a ales cu dosar penal | Demamici.ro

Cum a reacționat Cătălin Moroșanu după ce-a aflat că „tăticul călăreț” s-a ales cu dosar penal? Sergiu Ion Ciobotariu, bărbatul care a mers călare mai de 40 km la maternitate, pentru a-și vedea soția și băiețelul nou-născut, a intrat în vizorul polițiștilor. Se pare că la jumătatea lunii mai, „tăticul călăreț” a fost prins la volanul unui autoturism marca VW Golf, deși nu avea permis.

Cătălin Moroșanu s-a implicat foarte mult în cazul lui Sergiu pe care l-a ajutat să se mute, cu familia, într-o casă nouă. 42.000 de euro s-au strâns în campania organizată de luptător și reporterii de la BZI.

Din acești bani a fost cumpărată o casă unde „tăticul călăreț” s-a mutat împreună cu soția și cei 3 copii. După ce-a comis infracțiunea de a conduce fără permis, Sergiu nu a mai fost de găsit. Familia Ciobotariu a plecat din casa cumpărată din banii oamenilor cu suflet mare.

Întrebat ce părere are despre ce s-a întâmplat cu Sergiu, Cătălin Moroșanu a declarat că el l-a sfătuit pe „tăticul călăreț” de bine, însă nu îl poate supraveghea astfel încât asemenea lucruri să nu se întâmple. Chiar dacă Sergiu a săvârșit o infracțiune, Moroșanu nu l-a judecat, ba mai mult, a pus imprudența pe seama tinereții și a lipsei de experiență de viață.

Cum a reacționat Cătălin Moroșanu după ce-a aflat că „tăticul călăreț” s-a ales cu dosar penal

„Posibil ca Sergiu să aibă astfel de probleme. Nimeni nu este perfect. Tu ești perfect? Când am ajuns prima oară vedetă, credeți că nu aveam figuri? Automat îți vin lucrurile astea.

Problema este cum treci peste ele, cum le depășești. Sergiu este și tânăr, are 21 de ani. La 21 de ani n-ai experiență de viață, deși eu i-am spus ce să facă. Nu pot să stau tot timpul lângă el”, a declarat Cătălin Moroșanu pentru gsp.ro.

Vă mai amintiți povestea tăticului călăreț?

Vezi si: Povestea lui Sergiu, tanarul care a mers la maternitate pe cal sa-si vada sotia si copilul nou-nascut VIDEO | Demamici.ro

Sergiu Ciobotariu a impresionat o țară întreagă după ce, în timpul pandemiei, a mers călare la maternitate mai bine de 40 km pentru a-și vedea soția și băiețelul nou-născut. Tânărul a reușit să mobilizeze foarte mulți oameni care au contribuit cu bani pentru ca tăticul călăreț și familia lui să se poată muta în casă nouă.

Cătălin Moroșanu s-a implicat și el în această poveste și l-a ajutat pe Sergiu să-și îndeplinească visul de a le oferi condiții mai bune copiilor săi.

Vezi si: Sergiu, „taticul calaret”, si familia s-au mutat in casa noua! Morosanu s-a tinut de cuvant | Demamici.ro

Jurnalistii de la „Buna Ziua Iasi” si Catalin Morosanu si-au unit fortele si au demarat o campanie de strangere de fonduri in urma careia s-au strans cateva zeci de mii de euro.

Astfel se face ca Sergiu, Andreea și cei trei copilași ai lor (două fetițe și un băiețel nou-născut) s-au mutat în casă nouă chiar înainte de Paște. Viața părea să se aranjeze frumos pentru familia aflată la început de drum.

Sergiu voia să se căsătorească cu mama copiilor lui, iar Moroșanu îi găsise și un loc de muncă. Iată că dintr-o prostie, „tăticul călăreț” a dat cu piciorul ajutorului nesperat pe care l-a primit din partea oamenilor care au crezut în el.

Vezi si: „Taticul calaret” si-a vazut visul implinit. Cum arata casa in care Sergiu s-a mutat impreuna cu sotia si cei trei copii VIDEO | Demamici.ro

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

o zi

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

o săptămână