Culiță Sterp, lacrimi de emoție când și-a văzut iubita însărcinată în 8 luni! Ce mesaj i-a transmis Daniela: „Am o surpriză” VIDEO | Demamici.ro

Culiță Sterp, lacrimi de emoție când și-a văzut iubita însărcinată în 8 luni! Ce mesaj i-a transmis Daniela: „Am o surpriză”. Culiță Sterp, aflat de câteva luni bune în Republica Dominicană la competiția „Survivor”, a primit un mesaj de la familie, cu ocazia Paștelui.

Deși înregistrarea video cu toți cei dragi lui ar fi trebuit să îi mai aline din dorul de casă, emoțiile și-au spus cuvântul. Îndrăgitul artist aflat în echipa Faimoșilor la „Survivor” nu și-a putut opri lacrimile atunci când și-a văzut mama, frații, dar mai ales, logodnica lui însărcinată.

Daniela Iliescu este în luna a opta de sarcină, iar Culiță a ratat multe momente magice din timpul sarcinii iubitei sale, în perioada în care s-a aflat în competiție.

Culiță Sterp, lacrimi de emoție când și-a văzut iubita însărcinată în 8 luni! Ce mesaj i-a transmis Daniela: „Am o surpriză”

„Hristos a Înviat, Culiță! Te așteptăm să mănânci cozonac. Ne e dor de tine. Să vii cu trofeul acasă, să nu-mi faci figura ca Iancu”, i-a spus mama Geta. „Te așteptăm acasă, campionule. Tu ești un un campion pentru noi”, i-a transmis Iancu Sterp fratelui său.

Familia artistului a mărturisit că în momentul în care Culiță a luat decizia de a pleca în Dominicană, nici el și nici ei nu se așteptau ca acesta să reziste atât de mult în concurs.
Totuși, timpul a trecut, sarcina logodnicei sale a evoluat, sora lui a născut și ea chiar în preajma Paștelui, iar faptul că a stat departe de familie și nu a asistat la toate aceste momente l-au emoționat pe Culiță.

Familia, însă, îi acordă tot sprijinul și toată susținerea, chiar și cu riscul să nu ajungă acasă până când Daniela va naște.

Graviduța Daniela Iliescu, mesaj cu emoție pentru viitorul tătic

„Îți ducem dorul de când ai plecat, când ajungi acasă vom fi trei. Te rog să nu plângi când ne vezi, te iubim. Am un ou cu surprize pentru tine. Te așteptăm acasă”, i-a spus Daniela Iliescu lui Culiță Sterp.

Chiar dacă viața la Survivor nu este una ușoară, Culiță Sterp se consideră norocos pentru familia care îl așteaptă acasă.

„Am încercat să mă abțin să nu bocesc ca dățile trecute. O să–l iau ca pe un lucru bun, deși a aprins mai tare dorul în mine. M-a motivat foarte mult și mă bucur că sunt bine și se gândesc la mine, pentru că și eu mă gândesc la ei în fiecare zi. Am cea mai frumoasă familie de pe planetă, cea mai frumoasă nevastă, cele mai frumoase surori, cel mai frumos frate, cele mai bune persoane din lume. Îmi e dor de ei. Trebuie să apreciem ce avem acasă, familia e cel mai important lucru”, a mai spus el.

Vezi si: Sora lui Culiță Sterp a născut după un travaliu dificil: „Când m-au pus pe masă să nasc, zbieram, strigam că nu mai pot” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița | Demamici.ro

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița. Ministerul Educației…

4 zile

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată | Demamici.ro

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată! Veste…

4 zile

Medici, specialiști în îngrijirea copiilor și tineri părinți se întâlnesc la conferința Maratonul Sănătății | Demamici.ro

Comunitatea Social Moms organizează primul eveniment la Cluj-Napoca - Maratonul Sănătății, o conferință dedicată sănătății…

6 zile