Culiță Sterp a devenit tătic. Daniela Iliescu a născut un bebeluș de 4 kilograme |Demamici.ro

Daniela Iliescu a născut. Iubita interpretului Culiță Sterp a de adus pe lume astăzi primul lor copil.
Băiețelul s-a lăsat mult așteptat de către părinți și a venit pe lume cu câteva zile mai târziu decât data stabilită inițial.
Micuțul nu este nici pe departe „micuț”. Din primele informații, bebelușul Danielei și al lui Culiță Sterp a cântărit la naștere nu mai puțin de 4 kilograme. Medicii i-au acordat nota 10 la naștere.
Daniela Iliescu a ales să nască natural, într-o clinică privată din Cluj, sub supravegherea atentă a unei doamne doctor cu multă experiență, potrivit wowbiz.ro.
Interpretul s-a aflat în permanență alături de iubita lui, iar medicii i-au permis inclusiv accesul în sala de naștere.
Perioada sarcinii a fost una cu emoții pentru mămica Daniela Iliescu. Aflată la prima sarcină, ea a trecut prin toate aceste schimbări singură, în timp ce Culiță Sterp se afla în Republica Dominicană, la competiția Survivor.
În urmă cu două săptămâni, concurentul a ales să părăsească competiția de bună voie, pentru a putea fi alături de viitoarea mamă a fiului său, în cel mai important moment al relației lor.

Culiță Sterp a izbucnit în lacrimi când a văzut prima dată burtica de gravidă a iubitei sale, din Dominicană

Culiță Sterp s-a aflat câteva luni bune în Republica Dominicană la competiția „Survivor” și nu i-a fost alături iubitei sale pe durata sarcinii.
De Paște, concurenții au primit drept recompensă înregistrări video de acasă, de la familie.
Deși înregistrarea video cu toți cei dragi lui ar fi trebuit să îi mai aline din dorul de casă, emoțiile și-au spus cuvântul. Îndrăgitul artist aflat în echipa Faimoșilor la „Survivor” nu și-a putut opri lacrimile atunci când și-a văzut mama, frații, dar mai ales, logodnica lui însărcinată, pe atunci, în luna a opta.

„Am încercat să mă abțin să nu bocesc ca dățile trecute. O să–l iau ca pe un lucru bun, deși a aprins mai tare dorul în mine. M-a motivat foarte mult și mă bucur că sunt bine și se gândesc la mine, pentru că și eu mă gândesc la ei în fiecare zi. Am cea mai frumoasă familie de pe planetă, cea mai frumoasă nevastă, cele mai frumoase surori, cel mai frumos frate, cele mai bune persoane din lume. Îmi e dor de ei. Trebuie să apreciem ce avem acasă, familia e cel mai important lucru”, a mai spus el atunci.

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

3 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

2 săptămâni

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

2 săptămâni