Mămici și tătici celebri

Cristina Cioran, cu ochii în lacrimi, despre ziua când și-a văzut prima dată fetița născută prematur: „Avea niște degetuțe transparente. Mi-era frică să mă uit” | Demamici.ro

Cristina Cioran, cu ochii în lacrimi, despre ziua când și-a văzut prima dată fetița născută prematur. Cristina Cioran a devenit mamă pentru prima dată la vârsta de 44 de ani, în urmă cu aproape un an. Actrița și vedeta de televiziune a avut parte de un an plin de încercări, în care prioritatea ei a fost doar micuța pe care a adus-o pe lume.

Actrița a născut prematur anul trecut, în iulie, iar acest lucru i-a dat viața în totalitate peste cap.
Micuța Ema a venit pe lume cu 2 luni mai devreme și într-un context pandemic, iar riscurile pentru ea erau foarte mari.

Pentru Cristina Cioran, cel mai greu a fost să nu poată fi alături de fetița ei, după ce a născut-o. Bebelușul a fost preluat de medici și dus la incubator, iar vedeta nu și-a putut vedea copilul decât după 24 de ore de la naștere. Ulterior, a avut dreptul la o singură vizită pe săptămână de doar 30 de minute, din cauza restricțiilor cauzate de pandemie.

Într-un interviu acordat Danei Săvuică pentru Ego Life, Cristina Cioran a rememorat cu ochii în lacrimi perioada prin care trecea în urmă cu un an.
Ceea ce ar fi trebuit să fie un moment de bucurie pentru ea și partenerul ei, Alexandru Dobrescu, s-a dovedit a fi una dintre cele mai mari încercări.

„La 24 de ore, după ce s-a născut, am putut să o văd. Am intrat în această cameră, erau vreo opt incubatoare. Nici nu puteam să pășesc în sala aia. Plângeam încontinuu. Nu știam unde să mă uit. Mi-era frică să mă uit. Mi-au arătat care era fetița, era atât de mititică, era plină de fire. Avea niște degetuțe transparente. Era ceva… ireal! Nu puteam să vorbesc. Nu știam dacă să zic ceva. Nu știam să întreb. Nu puteam să mă exprim în niciun fel”, a povestit Cristina Cioran cu lacrimi în ochi în emisiune Danei Săvuică.

La trei zile de la naștere, Cristina Cioran a fost externată, însă a plecat acasă singură, fără fetița ei.

Din acel moment a început cea mai grea perioadă pentru actriță, să-și lase pruncul în continuare în spital, sub supravegherea medicilor, departe de ea.

Iar problemele nu s-au oprit aici. În preajma primului Crăciun împreună, atât Cristina, cât și fetița ei, au făcut Covid. Vestea că sunt pozitive a venit cu multe frici, mai ales că micuța ei fusese vulnerabilă în primele luni de viață.

Din fericire, amândouă au avut o formă ușoară de Covid și au reușit să treacă cu bine și peste acest impas.

„Am avut mare noroc amândouă pentru că atât ea, cât și eu am avut forme ușoare de COVID, așa că ne-am recuperat foarte repede. Viroza ne-a luat pe nepregătite, însă.

Ea este foarte rezistentă și puternică, chiar și atunci când s-a simțit rău, parcă era mai curajoasă ca noi. Din păcate, COVID-ul ne-a dat peste cap planurile, dar ne bucurăm că suntem bine, sănătatea este cel mai important lucru”, povestea atunci Cristina Cioran.

Vezi și: Cristina Cioran a născut prematur: „Rugați-vă pentru mine și pentru ea. Mai mult pentru ea!” | Demamici.ro

Vezi si: Cristina Cioran a ales numele pentru fetița ei. Actrița, însărcinată cu primul copil la 43 de ani | Demamici.ro

Vezi si: Cristina Cioran, însărcinată la 43 de ani: „Sunt foarte emoționată și foarte fericită!” | Demamici.ro

 

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

4 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

2 săptămâni