Cristina Cioran a născut prematur: „Rugați-vă pentru mine și pentru ea. Mai mult pentru ea!” | Demamici.ro

Cristina Cioran a născut prematur: „Rugați-vă pentru mine și pentru ea. Mai mult pentru ea!” Cristina Cioran trebuia să-și aducă fiica pe lume în luna septembrie, însă Ema s-a născut prematur. Ziua care trebuia să fie una dintre cele mai fericite din viața sa s-a transformat într-una plină de îngrijorare, teamă și panică. Prezentatoarea TV a făcut anunțul public pe contul său de Instagram, acolo unde le-a cerut celor care o urmăresc să se roage pentru ea și pentru fetița care e venit pe lume mult prea devreme.

„Sunt puternică, și fetița mea este puternică. A venit mai devreme, însă. Rugați-vă pentru mine și pentru ea. Mai mult pentru ea!”, este mesajul transmis de Cristina Cioran.

Weekendul trecut, Cristina Cioran și iubitul său au participat la o petrecere la mare. Îmbrăcată într-o salopetă neagră, mulată, cu burtica la vedere și cu un cardigan lejer pe deasupra, actrița părerea că se simte bine. Nimic nu prevestea nașterea prematură.

Însărcinată în 29 de săptămâni, Cristina Cioran a avut probleme cu sarcina din cauza unui fibrom uterin, însă nu se aștepta la o naștere prematură.

„Poate că dacă foloseam aparatul reproducător la timp, nu apărea acest fibrom uterin. Din fericire, este în exteriorul uterului şi nu afectează sarcina, doar dimensiunea sa creşte odată cu bebeluşul. Va trece!”, a povestit Cristina Cioran când era însărcinată în șase luni.

Cristina Cioran, însărcinată cu primul copil la 43 de ani

În vârstă de 43 de ani, prezentatoarea TV este însărcinată pentru prima dată. La finalul anului 2020, Cristina Cioran confirma relația cu Alexandru Dobrescu. Vedeta a mărturisit că a reușit să rămână însărcinată mult mai repede decât se aștepta.

„Sunt foarte emoționată și foarte foarte fericită. (…) Deși am 43 de ani, am ținut această sarcină atât de rapid… iubitul meu credea că se va întâmpla foarte repede, eu eram mai sceptică”, a declarat Cristina Cioran.

„Ne doream foarte mult, dar nu am crezut că o să se întâmple așa rapid. Am încercat de trei ori și a patra oară a ieșit. Suntem împreună de 7 luni. Sarcina e foarte ok, dar seara am niște grețuri. Eu am și rău de mișcare, dar daca stau o oră- două întinsă îmi trece. Am avut doar o poftă, aceea cu oțetul balsamic. 

Bine că s-a întâmplat. Eu mă vedeam mamă de doi-trei copii, acum măcar unul să fie. O să nasc la 44 de ani, o vârstă frumoasă. Am indicații de naștere prin cezariană, dar acolo jos vreau să fie totul la fel după operație”, a adăugat prezentatoarea TV.

Vezi si: Cristina Cioran a ales numele pentru fetița ei. Actrița, însărcinată cu primul copil la 43 de ani | Demamici.ro

Vezi si: Cristina Cioran, însărcinată la 43 de ani: „Sunt foarte emoționată și foarte fericită!” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

3 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

4 zile

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

5 zile

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

5 zile

Dermatita atopică – ce este, cum se manifestă și care este tratamentul? Interviu cu Dr Monica Dima | Demamici.ro

Dermatita atopică este o afecțiune cronică a pielii, care se manifestă adesea prin uscăciune, înroșire,…

o săptămână

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Ce semnificație au | Demamici.ro

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Laura…

o săptămână