„Copilul miracol” s-a născut în pandemie și a spart lanțul de ghinioane dintr-un sat: „Este primul băiat născut din ultimii 10 ani” | Demamici.ro

„Copilul miracol” s-a născut în pandemie și a spart lanțul de ghinioane dintr-un sat: „Este primul băiat născut din ultimii 10 ani”. Un băiețel care s-a născut în plină pandemie a ajuns să fie adorat asemenea unei celebrități. Nașterea băiețelului a fost sărbătorită de întreaga comunitate, iar povestea lui a ajuns până în presa internațională.

Micuțul Bartosz s-a născut într-un sat din sud-vestul Poloniei și, deși nu își dă seama, nașterea lui a fost sărbătorită de întreaga comunitate de 300 de oameni.
Este primul nou născut băiat din ultimii 10 ani din Miejsce Odrzanskie.

„Nu am crezut niciodată că venirea lui pe lume va deveni un eveniment atât de important. Am crezut că voi naște liniștită și mă voi întoarce acasă, dar lumea a început să mă felicite în timp ce eram încă în spital”, povestește mama lui Bartosz.

Copilul miracol s-a născut în pandemie și a spart lanțul de ghinioane dintr-un sat

Poate că cel mai încântat de venirea pe lume a micuțului Bartosz este Tomasz Golasz, șeful brigăzii de pompieri din Miejsce Odrzańskie.

În acest sat, brigada de pompieri voluntari este format în totalitate din fete, iar situația e astfel de mai mulți ani.

„Băieții ar fi de ajutor dacă furtunul s-ar sparge sau dacă fetele n-ar mai reuși să controleze apa aruncată dintr-un furtun atât de mare”, explică tânăra Lillianna Kicler, una din voluntare.

„Suntem cu toții foarte bucuroși că s-a născut un băiat în satul nostru după o perioadă atât de lungă. Sperăm că într-o bună zi se va alătura și pompierilor voluntari”, a adăugat Tomasz Golasz, șeful brigăzii de pompieri din Miejsce Odrzańskie.

Localnicii s-au rugat ani buni pentru venirea pe lume a băiețelului

Pentru cuplurile din sat, fiecare sarcină venea cu multe emoții la pachet, mai ales că întreaga comunitate aștepta nașterea unui băiat.

Unii dintre ei au încercat tot felul de metode „aducătoare de noroc”, însă în zadar.

Mai mult, șeful consiliului local a promis o surpriză pentru primul născut băiat din sat. Acum, trebuie să se țină de promisiune.

„Veștile bune au ajuns la toți în această perioadă dificilă a pandemiei și s-a dovedit a fi un moment de cotitură. De când s-a născut Bartosz, s-au întâmplat doar lucruri bune. Statisticile arată mai bine, economia locală se îmbunătățește. Suntem toți foarte, foarte fericiți” – spune Rajmund Frischko, președintele Consiliului local.

Vezi si: Cand trebuie sa faci sex pentru a avea fata sau baiat. Tatal e responsabil de stabilirea sexului | Demamici.ro

Vezi si: Beneficiile de a avea doi copii pereche (fata-baiat). E dovedit stiintific | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

5 zile

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

o săptămână

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

o săptămână

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni