Recomandări

Construieste amintiri alaturi de Little Sunshine Studio – Poveste de Craciun | Demamici.ro

Construieste amintiri alaturi de Little Sunshine Studio – Poveste de Craciun. Iti doresti de multe ori sa poti opri timpul in loc cand te simti implinit, fericit, intreg? Momentele in familie te fac sa traiesti aceste sentimente profunde pe care ti-ai dori sa le „ingheti” in timp.

De sarbatori, dar mai ales de Craciun, magia este si mai puternica, iar dorinta de a pastra vii momentele in care ai fost cu adevarat fericit alaturi de cei dragi e si mai mare. Poti sa faci zeci, sute de fotografii cu telefonul mobil, insa niciuna nu va iesi precum cele din studiourile foto.

Imaginile clare, atent editate, cu lumina perfecta, intr-un decor special devin amintiri de nepretuit.

Merita sa investesti intr-o sedinta foto de Craciun?

Cat timp petreci pregatindu-te de sarbatori pentru poze? De multe ori, mai ales daca esti proaspata mamica, fotografiile de Craciun te vor surprinde intr-o pereche de pijamale sau haine de casa, cu parul strans si cearcanele la „loc de cinste”. Nu e cazul sa ne ascundem dupa deget.

In goana dupa cei mici uitam sa fim la fel de cochete ca in vremurile in care nu ieseam din casa fara mascara sau ruj. Ei bine, din moment ce alegi sa faci o sedinta foto, iti faci timp si pentru tine.

Construieste amintiri alaturi de Little Sunshine Studio – Poveste de Craciun

Te aranjezi, iti alegi hainele cu grija, te umpli de entuziasm, iti faci planuri. Pentru cateva clipe devii manager de proiect, un proiect de suflet de data asta, un proiect ale carui rezultate le vei pastra pe viata drept unele dintre cele mai dragi amintiri.

Timpul e una dintre cele mai pretioase resurse ale omului de astazi care face totul pe repede inainte. Cand participi la o sedinta foto nu te alegi doar cu un rezultat frumos, ci intreg procesul reprezinta o experienta inedita. Nu a fost pentru prima data cand am participat la o sedinta foto cu Nicoleta si Bogdan.

Construieste amintiri alaturi de Little Sunshine Studio – Poveste de Craciun

Cand Clara avea 10 luni am ales Little Sunshine Studio. Fotografiile ne-au placut atat de mult incat am decis sa ne intoarcem. De data aceasta insa, experienta a fost cu totul alta.

La 10 luni Clara inca nu mergea de-a busilea asa ca, in cea mai mare parte a timpului, statea acolo unde o puneai. In cel mai rau caz incepea sa planga sau refuza sa ne zambeasca.

La 1 an si 6 luni, nu urmaream doar un zambet, ci urmaream la propriu omuletul care nu contenea din fuga. Nicoleta si Bogdan sunt familiarizati cu astfel de „mini-maratoane”. Ei insisi sunt parintii a doi copilasi minunati, iar prin experienta asta sigur si-au amintit cum erau si micutii lor la varsta Clarei.

Pozele de Craciun – cadouri personalizate perfecte pentru cei dragi. O rama cu o fotografie in care nepotelul imbujorat zambeste, intr-un decor de poveste, imbracat intr-o tinuta speciala va bucura orice bunic, matusa, unchi, verisor sau prieten de familie.

E un cadou cu insemnatate, un dar care rezista in timp si care bucura ochii si sufletul ori de cate ori privirea este atintita asupra lui. Asadar, raspunsul nostru la intrebarea: „merita sa investesti intr-o sedinta foto?” este: categoric da, merita.

De ce sa alegi Little Sunshine Studio?

Portofoliul Little Sunshine Studio vorbeste de la sine. Fotografiile de pe site reprezinta o veritabila carte de vizita pentru Nicoleta si Bogdan. Pozele originale, frumoase te fac sa-ti doresti o sedinta foto inca de la prima lor „rasfoire” virtuala.

Inainte de sedinta foto propriu-zisa, Nicoleta si Bogdan sunt deschisi la o discutie despre cum va decurge sedinta, ce asteptari aveti, ce anume sa purtati.

Apropo, la Little Sunshine Studio veti gasi o recuzita impresionanta. Fie ca este vorba despre sedintele foto cu nou-nascuti, smash the cake, de Craciun sau altele, hainutele pentru cei mici sunt deosebite si de calitate.

Asadar, o grija in minus pentru tine, mamico si un mare plus pentru studio. Faptul ca au avut recuzita m-a scutit de o vizita in magazine si de o cheltuiala in plus pe haine. Mai mult decat atat, Clarei i-au venit de minune tinutele si a fost entuziasmata sa le schimbe si sa le poarte.

Timpul trece, iar copiii vostri nu vor mai fi niciodata la fel de mici. Sfatul meu este sa imortalizati momentele pretioase din existenta lor cat de des puteti. Doar asa, de-a lungul anilor poti sa retraiesti emotiile copilariei lor.

Cu rabdare, profesionalism si multa dedicare, Nicoleta si Bogdan creeaza amintiri frumoase, durabile care trec testul timpului. Ii recomandam din toata inima. Le poti vedea munca pe pagina lor de Facebook si Instagram. Nu uita sa lasi un like si un follow.

Pentru a programa o sedinta foto ii puteti contacta pe Nicoleta si Bogdan pe e-mail: contact@littlesunshine.ro sau la telefon 0724358814.

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

3 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

2 săptămâni