Comportament ireal al unui preot in timpul botezului. Mama s-a repezit sa-si scape bebelusul din mainile lui VIDEO | Demamici.ro

Sfanta Taina a Botezului are o insemnatate aparte si este asteptata atat de parinti, cat si de nasi – parintii spirituali. Ziua crestinarii copilului este una deosebita, prilej de bucurie si de sarbatoare.

Se pare ca pentru o familie din Rusia lucrurile nu au stat deloc asa. Preotul care trebuia sa oficieze taina botezului l-a bruscat pe copil, manevrandu-l violent.

Vasily Necheporenko, preotul care a oficiat botezul, intr-o biserica aflata la 40 km de Sankt Petersburg, s-a ales cu o plangere la Politie din partea parintilor.

In video-ul facut public se observa cum preotul incearca sa-l scufunde pe copil in cristelnita, cu forta. Cu cat micutul se opunea mai mult, cu atat manevrele lui erau mai viguroase.

La un moment dat, mama copilului nu a mai suportat sa asiste la scena de groaza si s-a repezit sa smulga copilul din bratele preotului.

Acesta nu a lasat-o sa puna mana pe copil, impingand-o intr-o parte. Imaginile au starnit nenumarate reactii in mediul online, cei mai multi internauti considerand ca ce s-a intamplat a fost un abuz din partea preotului.

Mama bebelusului a depus plangere la Politie si a declarat ca micutul s-a ales cu vanatai in urma botezului. Preotul nu si-a recunoscut greseala. Mai mult decat atat, fata bisericeasca ar fi declarat ca mama nu era pregatita ca bebelusul ei sa primeasca Taina Botezului.

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

4 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

2 săptămâni