Știri externe

Clipul cu Vera, fetița decedată după ce castelul gonflabil a fost luat de vânt, a emoționat o lume întreagă : „Am 4 ani și îmi iau rămas bun de la lume într-un mod tragic și nedrept” | Demamici.ro

Clipul cu Vera, fetița care a murit după ce castelul gonflabil a fost luat de vânt, a emoționat o lume întreagă : „Am 4 ani și îmi iau rămas bun de la lume într-un mod tragic și nedrept”. O tragedie cumplită a avut loc pe 4 ianuarie, în Spania, când un castel gonflabil în care se jucau mai mulți copii, a fost luat de vânt. Astfel, două fetiţe au decedat, iar alţi şapte copii au fost răniţi după castelul gonflabil a fost brusc luat de vânt, în timpul unei petreceri la Mislata.

Clipul cu Vera, fetița decedată după ce castelul gonflabil a fost luat de vânt, a emoționat o lume întreagă

Recent, părinții celei mai mici dintre fetițele, care au plecat la cer mult prea devreme, au postat pe Twitter un clip emoționant cu fiica lor, Vera.

„Am 4 ani și îmi iau rămas bun de la lume într-un mod tragic și nedrept. Vă mulțumesc pentru puterea pe care mi-ați dat-o și pentru dragostea față de părinții mei”, începe mesajul extrem de emoționant, însoțit de un clip cu micuța.

Părinții Verei au decis să doneze organele fetiței lor, dând șansă la viață altor copii.

„Celor 5 mici prieteni pe care îi ajut să trăiască cu organele mele le spun să fie la fel de fericiți ca și mine. Vă las zâmbetul meu ca să nu dispară. VERA”, se încheie mesajul.

Puteți urmări clipul VIDEO aici!

Tragedia a avut loc pe 4 ianuarie

Tragedia cumplită a avut loc pe data de 4 ianuarie, în timpul unui târg organizat lângă Valencia. Nouă copii se jucau pe un castel gonflabil, în timp ce o rafală puternică de vânt a ridicat construcţia câţiva metri în aer, izbindu-i pe cei mici de pământ. O fetiță de 8 ani a murit după câteva ore la spital, iar cea de-a doua fetiță, de numai 4 ani (Vera), s-a stins câteva zile mai târziu. Alţi şapte copii au fost şi ei internaţi, însă din fericire starea lor este una bună.

Şase copii au murit în Australia, după ce un castel gonflabil a fost luat de vânt

Tragedia din Spania vine la numai câteva săptămâni după ce alţi şase copii au murit la jumătatea lui decembrie, în acealaşi mod: un castel gonflabil a fost luat de vânt, în timpul unei furtuni, în Australia, în oraşul Devenport, în Tasmania.

Chace Harrison a devenit al șaselea tânăr care a murit din cauza rănilor, după ce a fost deconectat de la aparate. El a fost printre cei nouă elevi care au căzut din castelul gonflabil când acesta a fost ridicat de vânt.  Ceilalți cinci copii care și-au pierdut viața au fost Addison Stewart, în vârstă de 11 ani, și Zane Mellor, Jye Sheehan, Jalailah Jayne-Maree Jones și Peter Dodt, în vârstă de 12 ani.

Vezi și:

Sursa foto: Captură Twitter

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

2 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

o săptămână