Chinul prin care a trecut fetita dupa ce asistenta i-a rupt un bat in nasuc. Ce au descoperit medicii la radiografie | Demamici.ro

Aryana Moiceanu, o fetita de doar 2 anisori si 4 luni, a trecut printr-un adevarat chin dupa ce pe data de 13.04. a mers la spital cu o simpla raceala si s-a ales cu o bucata de bat in nas.

Asistenta care trebuia sa ii recolteze secretiile nazale pentru testul de gripa i-a rupt batul intr-una dintre nari. Asa a inceput chinul pentru familia Aryanei. Micutei i s-a facut un control ORL, anestezie generala pentru cautarea bucatii de bat, insa procedurile nu au rezolvat problema. Batul nu a fost gasit. Puteti citi intreaga poveste AICI.

Pentru ca parintii fetitei nu aveau liniste, stiind ca bucata de corp strain poate migra in corp si poate cauza complicatii, au dus-o din nou la spital, de aceasta data la Budimex. Ore in sir au petrecut fetita si parintii pe holurile institutiei medicale. Aryanei i s-a facut un control ORL, o ecografie, o radiografie si un control la chirurgie.

In urma investigatiilor batul nu a fost gasit, ceea ce inseamna, spun medicii, ca bucata de corp strain ar trebui sa fie in stomac si ca va fi eliminata prin scaun. Micutei i s-a dat o reteta in care i s-au recomandat medicamente care sa o ajute sa aiba scaun.

Parintii se roaga ca bucata de bat sa fie eliminata si chinul sa ia sfarsit aici. „Au spus (n.r. – medicii) sa merg linistita ca nu s-a oprit in alta parte si nu a perforat nimic”, ne-a spus Ana, mama fetitei.

Mama este revoltata si nu intelege cum a putut ajunge in situatia asta dupa ce s-a prezentat la spital cu fetita pentru o simpla raceala. Ana a acceptat sa faca publica povestea pentru ca vrea sa traga un semnal de alarma si spera ca niciun parinte sa nu fie nevoit sa treaca cu copilul lui prin chinul prin care a trecut ea.

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

14 ore

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

5 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni